Gaziemir'de sanat müziği gecesi

Gaziemir Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu, Sanat Yönetmeni Yılmaz Demirtaş yönetiminde sahne aldığı konserde koro ve solo performanslarıyla dinleyiciden tam not aldı.  

Gaziemir Belediyesi’nin düzenlediği müzik kurslarına katılan kursiyerlerden oluşan Gaziemir Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu, yılsonu konserinde seyircinin karşısına çıktı. Sanat Yönetmeni Yılmaz Demirtaş yönetiminde sahne alan Gaziemir Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu, Gaziemirlilere duygu dolu bir gece yaşattı. Özel konserde sanat müziğinin unutulmayan ve sanat müziği sevenlerin gönlünde yer edinmiş şarkıları koro ve solo olarak seslendiren müzik topluluğu, başarılı performansıyla seyirciden tam not aldı. Kursiyerlerin düet performansları da beğeni topladı. Nazım Hikmet Sahnesi’nde düzenlenen konsere yoğun ilgi gösteren müzikseverler koronun seslendirdiği parçalarla unutulmaz saatler yaşadı. Performanslarıyla profesyonelleri aratmayan ve iki saati aşkın süre sahnede kalan topluluğu, seyirciler ayakta alkışladı.

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda ile eşi Deniz Arda’nın ev sahipliği yaptığı konsere Kemalpaşa Kaymakamı Musa Sarı ile eşi Emine Sarı, belediye meclis üyeleri, başkan yardımcıları ve yurttaşlar katıldı. Konser sonunda Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda ile Kemalpaşa Kaymakamı Musa Sarı, Sanat Yönetmeni Yılmaz Demirtaş’a anı objesi takdim etti. Başkan Arda, “Bu gece muhteşem bir konser yaşadık. İyi ki Yılmaz hocamız, değerli saz sanatçılarımız, koristlerimiz ve seyircilerimiz var. Gaziemir kültürle sanatla büyümeye devam edecek” diye konuştu.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni