Otomobilin hızıyla yarışan araç şarjı

Artık otomobilleri düşük maliyetli, şık tasarımlı küçük teknolojik ekipmanlarla akıllı hale getirmek çok kolay. Bunlardan biri olan Mcdodo dijital göstergeli otomobil şarjı; aynı anda farklı cihazlar şarj etmeye imkan veren 5 girişi ve 107W’lık hızıyla 30 dakikada bir iPhone’u yüzde 65 şarja ulaştırıyor

 

İhtiyaca yönelik, ekonomik ve inovatif ürünleri tüketiciyle buluşturmaya devam eden Mcdodo, şimdi de teknoloji sayesinde her geçen gün ‘akıllanan’ hayatımıza yeni bir konfor ekliyor. Gittikçe hızlanan hayatımızda, hızlı ve pratik şarjın önemi her geçen gün artarken; özellikle seyir halindeyken otomobilde teknolojik cihazları aynı anda şarj edebilmek, en büyük ihtiyaçlardan biri haline geldi. İşte Mcdodo’nun bu ihtiyacı karşılayan en yeni ürünlerinden biri olan, Diital Göstergeli 5 Portlu 107W Araç Şarjı, hızı ve konforuyla aracınızın teknolojisiyle yarışacak.

 

Tüm cihazları aynı anda şarj edin

Mcdodo’nun aynı anda telefon, bilgisayar, tablet, araç kamerası gibi 5 cihazın hızlı şarjını mümkün kılan Dijital Göstergeli 107W Otomobil Şarj Cihazı, şık tasarımıyla aracınıza ayrı bir hava getiriyor. 4 USB, 1 Type-C girişine sahip olan şarj cihazı, aracınızda iPhone’unuzu maksimum hızda 27W güçle şarj ederek, 30 dakikada yüzde 65 doluluğa ulaştırıyor. 1.5 metrelik uzatma kablosuyla, aracın her noktasına sabitlenebilen cihaz; donanımında kullanılan yüksek kalite çiple hem akım, hem ısınmaya karşı korunma sağlıyor; daha güvenli ve çoklu bir şarj deneyimi sunuyor.

 

Mcdodo her yerde!

Ürün gamında araç içi aksesuarlar, kablolar, kılıflar ve koruyucu camlar, şarj adaptörleri, powerbank’ler, şarj kabloları gibi işlevsel ürünleri bulunduran Mcdodo, ayrıca pek çok yenilikçi ve özel tasarımlı inovatif ürünü de meraklılarıyla buluşturuyor. Mcdodo ürünleri; mcdodo adresinin yanı sıra Gürgençler, Amazon, Hepsiburada, N11 ve Trendyol üzerinden de tüketicilerle buluşuyor.

 

Mcdodo Dijital Göstergeli 10W Araç Şarjı fiyatı: 614,90 TL

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni