Papara kullanıcılarını sigorta ürünleri ile buluşturdu

  Papara, 13 milyonu aşkın kullanıcısıyla sigorta ürünlerini buluşturdu. Papara Sigorta Aracılık Hizmetleri A.Ş. iştiraki kuran Papara, kolay ve düşük maliyetle sigorta ürünleri alınmasını amaçladığını belirtti. Papara’da cep telefonu sigortasından evcil hayvan sigortasına kadar farklı ihtiyaçlara uygun sigorta ürünleri satın alınabilecek.  

 

Papara, 13 milyonu aşkın kullanıcısına sigorta ürünleri satmaya başladığını duyurdu. Papara, kurduğu Papara Sigorta Aracılık Hizmetleri A.Ş. iştiraki ile kullanıcılarına ilk olarak tam kapsamlı cep telefonu sigortası ve cep telefonu ekran kırılması sigortası sunduğunu belirtti.    

 

Sigorta ürünlerinde uygun fiyatlar ve 5 Cashback  

 

Papara kullanıcıları, sigorta ürünlerini hesaplarında bulunan tutar veya Papara hesaplarına ekledikleri kredi kartı ile satın alabilecek. Papara’nın sigorta ürünlerinde taksit imkanı sağlaması, her işlemden 5 Cashback kazandırması ve uygun fiyatlar sunması ise öne çıkan avantajlar arasında gösteriliyor.  

 

 

“Kullanıcılarımıza hem geleneksel hem de yepyeni sigorta ürünleri sunacağız” 

 

Sigorta ürünleriyle kullanıcıların finansal işlemlerine bir kolaylık daha sağladıklarını belirten Papara CEO’su Emre Kenci: “Günümüzde kullanıcılar işlemlerini hızlı ve kolay gerçekleştirmek istiyor. Deneyim odaklılar. Hayatlarını kolaylaştıran kanallara yöneliyorlar. Bu noktada devreye FinTech’ler giriyor. Biz de kullanıcılarımıza sunduğumuz ürün ve hizmetlere bir yenisini daha ekledik. Papara Sigorta Aracılık Hizmetleri A.Ş. iştirakimiz ile sigorta ürünleri satmaya başladık. 13 milyonu aşkın Papara kullanıcısı,  sigorta ürünlerini kolay ve düşük maliyetle satın alabiliyor. Sigorta ürünlerinden 5 Cashback kazanabiliyor. Sunduğumuz ilk sigorta ürünleri, sıfır ve 2. el cep telefonlarında geçerli olan tam kapsamlı cep telefonu sigortası ile cep telefonu ekran kırılması sigortası oldu. Sırada evcil hayvan sigortası var. Kullanıcılarımıza hem geleneksel hem de yepyeni sigorta ürünleri sunacağız.“ dedi. 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni