Samsung’dan yeni NEO QLED 8K TV alacaklar için kaçırılmayacak kampanya

16 yıldır global TV pazarında lider konumunu sürdüren teknoloji devi Samsung, 9 Ekim 2022 tarihine kadar geçerli ‘Neo QLED 8K TV alana soundbar hediye’ kampanyası kapsamında kullanıcıları üstün teknolojili NEO QLED Samsung TV’lerle buluşturuyor. Kampanya kapsamında; Samsung marka seçili model televizyonlardan birini satın alanlara, seçili model Samsung Soundbar (ses sistemi) hediye ediliyor. 

 

Kampanyaya, Samsung Mağazaları, Teknosa, Vatan, MediaMarkt Teknolojik Zincir Mağazaları, Samsung Online Mağaza (shop.samsung.com), Aztek Teknoloji ve Messe satış noktaları, Amazon ve Hepsiburada’dan (satıcının Hepsiburada ve Amazon olduğu satışlarda)  seçili TV modellerinden satın alarak kurulum yaptıranlar ve başvuru sayfasında yer alan formu dolduranlar katılabiliyor ve hediyeye hak kazanıyor. 

 

Kampanyaya dahil seçili TV modellerini satın alanların ürünlerinin kurulumunu mutlaka 15 Ekim tarihine kadar Samsung Yetkili Servisi aracılığıyla yaptırması; kurulumun ardından 17 Ekim’e kadar  samsung kampanya kayıt formunu eksiksiz olarak doldurması, ürün faturasının ve kurulum belgesinin renkli ve okunaklı fotoğrafını yine aynı forma yüklemesi gerekiyor.

 

Kampanya ile ilgili tüm detaylar için samsung adresi ziyaret edilebilir ya da 444 77 11 numaralı Samsung Çağrı Merkezi’nden bilgi alınabilir.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni