Şeker Bayramı da, okul ara tatili de TOD'la rengarenk!

Nisan ayı, TOD ORIGINALS içerikleri, Türkiye’de ilk kez gösterilecek yepyeni filmler ve bir solukta izlenen dizilerle rengarenk! 15-23 Nisan tarihlerine denk gelen okul ara tatili ve Şeker Bayramı’nda da gözünüz TOD’da olsun.

TOD, Nisan ayında 9 Emmy ödüllü ve Bill Hader’in başrolünde yer aldığı “Barry” adlı kara komedi dizisinin beklenen final sezonunu, yönetmenliğini Mike Burns’ün üstlendiği ve Bruce Willis’i veda ettiği sinema kariyerinde son kez aksiyon sahnelerinde izleyeceğimiz “Son Çıkmaz (Wrong Place)” filmini, 2015 yılında başlayan ‘Jurassic World’ üçlemesinin son halkası olan “Jurassic World: Hakimiyet (Jurassic World: Dominion)” filmini ve meşhur Variety dergisinin “2022 Yılının En İyi Korku Filmleri” listesine aldığı “Siyah Telefon (The Black Phone)” adlı filmi, TV’de ilk kez izleyicileriyle buluşturacak. Nisan ayında “İtiraf Et Acar Hafiye (Confess, Fletch)”, “Girme Kanıma (Let The Wrong One In)”, “Yalnız Olmayacaksın (You Won’t Be Alone)” gibi çok konuşulan filmlerin Türkiye’deki ilk gösterimleri de TOD’da gerçekleşiyor. 

Yepyeni TOD ORIGINALS içerikleri!

  • Yeni TOD ORIGINALS içeriği “Anadolu’nun Kadınları”, Anadolu tarihinin bilinen ilk dönemlerinden bugüne kadar bu topraklarda yaşamış, medeniyetleri ve halkları etkileyerek DNA’sını bırakmış kadınları anlatıyor. Her bölüm; Emre Altuğ, Ferman Akgül, Emre Karayel, Kerem Fırtına, Hakan Eratik, Geveze, Toprak Sergen, Murat Evgin gibi sanatçıların anlatımı ve konunun uzmanlarının bilgilendirmeleri ile tarihin saklı kalmış kadın kahramanlarını, yaşadıkları yerlerin büyülü görüntüleri eşliğinde izleyiciye sunuyor. “Anadolu’nun Kadınları”, 5 Nisan’dan itibaren her Çarşamba 2 yeni bölümüyle;
  • Yaza gerim sayım devam ederken, Ege’nin en güzel koylarından biri olan Bozburun’da yaşayan Edhem Dirvana birbirinden ünlü arkadaşlarıyla buluşarak ekranlara hayat dolu maceralar getiriyor. Edhem Dirvana ve arkadaşları Ege’nin el değmemiş bakir koylarında offroad’a çıkıyor, dalışlar gerçekleştiriyor, Bodrum’da yelken yarışlarına katılıyor ve bir yandan yemek yiyip, sohbet ediyorlar. Edhem Dirvana’ya bu deneyimde arkadaşları Bülent Şakrak, Umut Kurt, Ruhi Sarı, Ayça Erturan, Burcu Biricik, Serkan Keskin, Burak Yamantürk, Rami Narin, Anıl Berk, Murat Dalkılıç, Serkan Tütüncü, Anıl Altan ve Yiğit Kirazcı gibi ünlü isimler eşlik ediyor. “Ege Mavisi”, 21 Nisan’dan itibaren her Cuma 2 bölümüyle TOD’da yayımlanacak.

Nisan ayında dört gözle beklenen final!

  • Emmy Ödüllü oyuncu Bill Hader’ın aynı zamanda yapımcıları arasında da yer aldığı, 9 Emmy ödüllü kara komedi dizisi “Barry”, 8 bölümlük yeni sezonuyla beklenen finalini gerçekleştiriyor. Kendini tiyatro sahnesinde bulan kiralık katil Barry Berkman’ın hikayesini anlatan kara komedi Barry’nin sadece TOD’da yayınlanacak final sezonuyla ABD’den 24 saat sonra 17 Nisan’da ilk 2 bölümüyle, sonrasında her Pazartesi 1 yeni bölümüyle hikayesinin merakla beklenen sonunu izleyiciye sunacak.

En sürükleyici filmler TOD’da!

  • Başrollerini Bruce Willis ve Ashley Green’in paylaştığı, Mike Burns’ün yönetmen koltuğunda oturduğu aksiyon filmi “Son Çıkmaz (Wrong Place)” bir cinayetin görgü tanığı olan güvenlik görevlisi Frank’in, kendisini ortadan kaldırmaya çalışanlarla verdiği hayatta kalma savaşını aktarıyor. “Son Çıkmaz (Wrong Place), sağlık sorunları nedeniyle Bruce Willis’i beyazperdeye taşıyan son film olma özelliğini taşıyor ve sinemalardan sonra ilk kez, 2 Nisan Pazar;

 

  • Efsanevi ‘Jurassic Park’ serisinin 6. filmi “Jurassic World: Hakimiyet (Jurassic World: Dominion)”, 2015 yılında start verilen “World” üçlemesinin son halkası olarak karşımıza çıkıyor. Film, 1993’te başlayan serinin unutulmaz oyuncuları; Laura Dern, Sam Neill ve Jeff Goldbum’ı izleyiciyle yeniden buluştururken, başrolleri “Jurassic World” üçlemesinin yıldızları Chris Pratt ve Bryce Dallas Howard paylaşıyor.  Filmin yönetmen koltuğunda, üçlemenin ilk filmini de yöneten ve aynı zamanda “Jurassic World” yazarlarından da olan Colin Trevorrow oturuyor. “Jurassic World: Hakimiyet (Jurassic World: Dominion)”, TV’de ilk kez 10 Nisan Pazartesi;

 

  • Ünlü Variety dergisinin “2022 Yılının En İyi Korku Filmleri” listesine aldığı ve korku ustası Stephen King’in oğlu Joe Hill’in imzasını taşıyan, 2000’lerin ikinci yarısından itibaren en başarılı korku filmlerinin mutfağı haline gelen Blumhouse Productions yapımı filmin başrolünde Ethan Hawke, oyunculuk performansını zirveye taşıyor. Scott Derrickson’ın yönettiği “Siyah Telefon (The Black Phone), TV’de ilk kez 24 Nisan Pazartesi günü TOD ekranlarında olacak. 

TOD Dilediğin Zaman Dilediğin Yerde!

TOD’dan popüler dizi, film ve belgeselleri izlemek isteyenler, yıllık paket ile ayda 19,90 TL’den başlayan fiyatlarla kutusuz, kurulumsuz anında internet üzerinden TOD üyesi olabiliyorlar. TOD mobil uygulamasını Google Play ve App Store’dan indirebilir,todtv adresinden tek tıkla tüm içeriklere dilediğiniz zaman dilediğiniz yerden ulaşabilirsiniz. TOD’a ayrıca Apple TV, Android TV ve Smart TV’lerden de erişebilirsiniz. Digiturk uydu üyeleri ise paketleri kapsamındaki içerikleri beIN CONNECT’ten izleyebiliyorlar. 

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni