Sınırlı sayıda Acer Chromebook dizüstü bilgisayarlar öğrenciler için okula dönüşe özel fiyatıyla satışta

Chromebook’lar hız, sadelik güvenlik ve akıllı çalışma özellikleri ile çok fazla kullanıcı tarafından tercih ediliyorlar. Chromebook’larla müzik dinleyebiliyor, bir şeyler izleyebiliyor, üretebiliyor, çalışabiliyor ve çevrimiçi ve çevrimdışı oyun oynayabiliyorsunuz. Chrome OS işletim sistemi sayesinde ömür boyu hızlı kalabilen, otomatik güncellenen, basit bir şekilde kurulan Chromebook’lar, her şeyi bulutta tutmaları sayesinde sahip oldukları sade kullanıcı deneyiminin yanı sıra dahili koruma özellikleri ile de kullanıcılarını memnun ediyor. 360 derecelik dönüştürülebilir modları ile eğlence ve üretkenlik açısından kullanıcıların hayatını kolaylaştıran 2’si 1 arada modelleri ise, gelişmiş yazma deneyimi, uzun pil ömrü ve en yeni bağlantı seçenekleri ile dikkat çekiyor.

 

Acer Chromebook 314 modeli özellikle dersleri, projeleri ve hareket halinde kullanımları için Chromebook arayan öğrencilere uygun olacak şekilde tasarlandı. Tam işlevli USB-C bağlantı noktasına ve Bluetooth 5.0 ile 802.11ac Wi-Fi donanımına sahip bu dizüstü bilgisayar aynı anda birden fazla cihaza kolayca bağlanmanızı ve entegre 720p HDR web kamerasından en iyi şekilde yararlanarak Google Meet'te kristal netliğinde görüntülü aramalar gerçekleştirmenize olanak tanıyor.

 

1,5 kg ağırlığı, sekiz çekirdekli MediaTek MT8183 işlemcisi ve 15 saate kadar çalışma süresi sağlayan pili ile günlük işlerinizin üstesinden kolaylıkla geliyor. 14 inçlik FHD IPS ekranı (1920×1080) ve bu ekranı saran 7,3 mm’lik ince çerçeveleri sayesinde filmleri, videoları ve dizileri ayrıntıları kaçırmadan izlemeniz mümkün.

 

Acer Chromebook Spin 513 modeli ise, 14 saate kadar pil ömrü sunarak şarj gerektirmeden tam bir iş veya okul gününden daha uzun süre çalışabiliyor. Chromebook Spin 513, 8 GB LPDDR4X SDRAM ve 64 GB depolama ile geliyor.

 

Sekiz çekirdekli 8 nm Qualcomm® Kryo 468 CPU’ya sahip Snapdragon 7c bilgi işlem birimi ile aynı anda birden fazla görevin üstesinden hızla gelebiliyor. Entegre Qualcomm® Adreno 618 grafik işlemcisi de kullanıcıların internet üzerinden oyun oynamasına ve kaliteli video yayınları izlemesini sağlıyor. 

 

Acer Chromebook Spin 513’ün tüm avantajlarından yararlanmayı sağlayan son derece zarif ve rahat taşınabilir tasarım; dayanıklı ve şık alüminyum üst kapağa, Corning® Gorilla® Glass ekrana ve çizilmeye karşı dayanıklı touchpad’e sahip. Ayrıca, yüzde 78 en boy oranı sağlayan ince çerçeveler de dizüstü bilgisayarın 13,3 inç Full HD IPS dokunmatik ekranına daha rahat odaklanma imkânı veriyor. 1,2 kg’dan az ağırlığı ve 15,55 mm inceliğinin yanı sıra, bir sayfa kağıt kadar boyutlarıyla dikkat çekiyor. 

 

2×2 MIMO teknolojisine sahip 802.11ac Wi-Fi ile kullanıcıların evde, ofiste ve dışarıda bağlantıda kalmalarını sağlıyor. Üründe her biri USB 3.2 Gen 1 (5 Gbps’e kadar), USB-C ile DisplayPort ve USB şarj desteği veren iki adet tam işlevli USB Type-C™ girişi bulunuyor. Ayrıca bir adet USB 3.2 Type-A girişi yer alan modelde çevre birimleri bağlamak için de Bluetooth® 5.0 özelliği var. 

 

360 derece dönüş imkânı sunan menteşeler sayesinde cihaz, klavyeyle yazı yazmak için dizüstü bilgisayar modunda veya sunum yapmak ya da yeterli alan yokken çalışmak için tablet, ekran ve çadır modlarında kullanılabiliyor. İki adet dahili mikrofon çok daha iyi ses alarak video konferans yapma veya Google Meet üzerinden görüşme yapma olanağı verirken sesin daha net olmasını sağlıyor. 

 

Fiyat ve Bulunabilirlik

Acer Chromebook 314 (CB314-2H) ise 3.339 TL; Acer Chromebook Spin 513 (CP513-1H) 4.599 TL fiyatla satışa sunuldu.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni