The Future Healthcare İstanbul 2022 Konferansı Başlıyor

Geçtiğimiz yıl 26 binin üzerinde katılımcısı ile sağlık alanındaki tüm paydaşların buluşma noktası olan The Future Healthcare İstanbul Uluslararası Konferansı, bir kez daha sektöre yön vermeye hazırlanıyor. Farklı disiplinleri ve uzmanlıkları bir araya getiren konferansın 2022 teması; “Geleceğe Yakından Bakmak” olacak. 

 

Bahçeşehir Üniversitesi’nin (BAU) stratejik destekçisi olduğu, Türkiye’den ve dünyanın farklı ülkelerinden sağlık sektörünün öncü isimlerinin buluşacağı Uluslararası Sağlık ve Sağlık Teknolojileri Konferansı The Future Healthcare İstanbul, 19-20-21 Ekim tarihlerinde BAU Beşiktaş Kampüsü’nde düzenlenecek. Sağlığın her alanından temsilcilerin katılımıyla, ilgili konuların bilimsel olarak tartışılacağı ve sağlık iletişimi sektörüne öncü fikirleri ve sosyal projeleri ile değer katan Tazefikir Group tarafından organize edilen The Future Healthcare Konferansı’nın, bu yıl 30 binin üzerinde katılımcıya ulaşması hedefleniyor.

 

The Future Healthcare Konferansı 2022 Teması: “Geleceğe Yakından Bakmak” 

The Future Healthcare 2022’nin teması “Geleceğe Yakından Bakmak” olarak belirlendi. Alanında uzman isimler tarafından, birbirinden ilginç ve yaratıcı konu başlıklarıyla sağlığın geleceğine yön veren The Future Healthcare İstanbul 2022; katılımcılara vizyon, bilgi ve deneyimin yanı sıra benzersiz bir iletişim ağı imkânı da sunacak. Hastalıkların genetik temellerini ve bu kalıtsal mirasın çevre faktörleriyle olan ilişkilerini inceleyen epigenetik biliminden, yapay zekâ destekli kişiselleştirilmiş tıp uygulamalarına, kanser tedavisinde RNA içeren nanopartiküllerin kullanımından, hastalıkların tanı ve takibinde önemli faydalar sağlayacak yeni nesil biyosensörlere ve sağlık sisteminde daha fazla dijitalleşme ile geleceğin sağlık politikalarının şekillendirilmesine kadar birçok önemli başlık bu sene katılımcılarla buluşacak. The Future Healthcare İstanbul 2022 Uluslararası Konferansı, hem fiziksel hem de online olarak hibrit formatta düzenlenecek. Konferans aynı zamanda Türkiye’de ilgili alanlarda eğitim alan öğrencileri tarafından online katılımla ücretsiz olarak takip edilebilecek.     

 

“Sağlık Bakanı Yardımcısı Dr. Şuayip Birinci, Türkiye’nin Sağlık Politikaları” Konuşmasıyla Konferans Açılışını Gerçekleştirecek”

Dr. Şuayip Birinci, konferansın 19 Ekim 2022 saat 09.30’da kongrenin açılış konuşmasını yaparak Türkiye’de sağlık sektörü hakkındaki güncel bilgileri paylaşıp Türkiye’nin sağlık politikaları hakkında bir sunum gerçekleştirecek. 

 

“Profesör Matti Sällberg Aşılarla İlgili Son Yapılan Çalışmaları Anlatacak”

Konferansta, İsveç’te araştırmalar yapan Karolinska Institutet Laboratuvar Tıbbı Anabilim Dalı Başkanı Profesör Matti Sällberg, COVID ve yeni viral tehditlere karşı mevcut ve gelecekteki aşılarla ilgili son yapılan çalışmaları anlatacak. Yaptığı analizler ve araştırmalarla toplumu ilgilendiren güncel konulara ışık tutan araştırmacı, yazar Bekir Ağırdır, konferansın ilk gününde, “Geleceğin Sağlık Politikalarını Hangi Dinamikler Şekillendirecek?” konulu bir konuşma yapacak.

 

Tazefikir Group tarafından, Bahçeşehir Üniversitesi’nin (BAU) stratejik destekçiliği ve mekân sponsorluğunda, sağlık sektörünün geleceğine değer katan zengin bir içerikle düzenlenecek konferansın biletleri futurehealthcare-istanbul sitesi üzerinden satın alınabiliyor. Kayıt yaptırmak ve detaylı bilgilere ulaşmak için futurehealthcare-istanbul adresini ziyaret edebilirsiniz.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni