Doctor Who Dizisi 4. Sezon 3. Bölüm İncelemesi

Yıl sonunda kutu setinden kaçınarak yıl boyunca çıkan tek diskler arasından en sevdiğiniz bölümleri seçip seçmekten yana olan türden bir Doctor Who DVD alıcısıysanız, o zaman dördüncü dizinin üçüncü cildi sizin için bir kitaptır. listenizde olmasını istiyorum. Bu sürüm üç bölüm içeriyor ve dördüncü serinin kalitesinin ileriye doğru önemli bir sıçrama yaptığı noktayı işaret ediyor.

İlk olarak, Silence In The Library ve Forest Of The Dead hikayelerinden oluşan iki bölümlü Steven Moffat var. Bu çift hakkında zaten sitede çok şey yazdık ve bazı tartışmalar yaratmaya devam ediyorlar. Hızlı bir özetlemek adına, bu, tamamen kitaplara adanmış bir gezegen olan Evrendeki en büyük kütüphanenin ortasında geçen hikayedir. Ancak Doktor ve Donna oraya vardıklarında, ortalık ıssız ve görünürde tek bir ruh bile yok. “Gölgeleri sayın” uyarısı aldıktan sonra, bunun görünürdeki nedeni netleşir, çünkü Moffat, yarattığı gölge canavarlarıyla çocuklara yeniden kabuslar yaşatır. Bu, Doktor’un yüzleşmesi gereken çok ama çok etkili bir düşman ve kameranın arkasındaki Euros Lynn, tehdidi en üst düzeye çıkarmak için müthiş bir iş çıkarıyor.

O zaman, gösterinin geleceğinde bir noktada tanışacağımızdan neredeyse emin olduğumuz ve kesinlikle Doktor hakkında her şeyi bilen River Song da karışıma dahil edildi. Sonra Colin Salmon’un gizemli Doctor Moon’u ve kafasında kütüphane hayalleri olan küçük bir kız var.

Moffat, tüm bunları son derece iyi bir şekilde birbirine yapıştırıyor, ancak iki parçalı oyuncunun gücüne rağmen yine de, onun yoğunluğuna ve sıkılığına uymayan bir son bölümüyle bugüne kadarki en zayıf Doctor Who hikayesi olduğuna dair bir tartışma var. ilk. Bununla birlikte, Moffat elinden gelenin en iyisini yapmaya devam ederek dizinin sahip olduğu en iyi yazar ve buradaki iki bölüm boyunca bol miktarda kanıt var.

Diskin üçüncü bölümü, en çok övülen yazardan en çok iftira edilen yazarlardan biri olan Russell T Davies’in kendisine geçer. Doctor Who’nun dördüncü serisinin son dört bölümünü kaleme aldı ve Midnight bunlardan ilki. Dahası, mükemmel ve şov için yazdığı en iyi yazılardan bazıları. İronik bir şekilde, en güçlü yönlerinden biri, Moffat’ın yukarıda bahsedilen iki parterinde iyi oynadığı bir şey, tehdide neden olan canavarı asla görmemeniz. Ancak Davies, işi bir aşama öteye taşıyor ve Midnight ile kolay bir çözüm sunmuyor, sonunda büyük bir set parçası yok. Bunun yerine, bir yolcu gemisinde kapalı bir bölüm geçirerek Doktor’u kenara çeker. Ve sonra kredileri yuvarlar.

Geceyarısı , dizinin en beklenmedik sürprizlerinden biriydi ve tekrar tekrar izlenmeye çok iyi dayanıyor. Bir hafta önceki ılık fragmanın bizi inandırdığından da kesinlikle çok daha iyi ve burada, üzerinde sıkıcı bir bölüm olmayan bir diski tamamlıyor.

Olumsuz tarafı, her türlü ek malzemenin olağan eksikliği var ve bunların tümü yıl sonunda tam sezon boxset için geride tutuluyor. Ama bunu elde etmek gibi bir planınız yoksa, bundan vazgeçmek için çok az nedeniniz var.

https://izlefilmdizi.co/

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı