Bina veya Evin Cephesinin Hazırlanması

Hem yeni inşaatta hem de bir binanın enerji rehabilitasyonunda gerekli olan bir şey ve Dış cephe kaplama kaplamasının yerleştirilmesi çalışmalarına başlamadan önce, garanti etmek için yalıtım sistemini kuracağımız desteğin ihtiyaç duyduğu olası onarımları analiz etmeliyiz. Dış cephe kaplama sisteminin doğru kurulumu. Bu nedenle ısı yalıtım malzemesinin daha sonra doğru bir şekilde sabitlenebilmesi ve ankrajlanabilmesi için bina veya evin cephesinde bir ön işlem yapılmalıdır .

Hazırlık Dış cephe kaplama Levhaları

Yalıtım desteklerini sabitleyeceğimiz yerde tamamen düz bir yüzey bırakacak şekilde, yüzeyi düzeltip cephede bulduğumuz çatlakları tamir etmeli, gerekirse çatlakları kapatmalı ve cephede kalan boyayı kaldırmalıyız. Dış cephe kaplamayı kuracağımız desteğin türüne bağlı olarak, örneğin seramik tuğla, beton, harç duvarlar, vb… en uygun tipte Dış cephe kaplama uygulamak için bir Dış cephe kaplama kaplama tipi veya başka bir tip seçeceğiz.

Mantolama Baslangıç Profilleri

Yalıtım levhaları kaplanacak alanın alt sınırına yatay olarak yerleştirilmeden önce başlangıç ​​profilleri yerleştirilir. Bunu yapmadan önce, alt kısımda kılcallık veya olası darbeler nedeniyle nem görünümünü önlemek için en az 15 mm’lik bir kaideye uyulmalıdır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı