Dram ağırlıklı rollerde oynayan Erkan Bektaş bu kez komedi de

Yapımcılığını Oktay Türkan’ın üstlendiği yönetmenliğini ve senaristliğini Fatih Yıldırım yaptığı Hükümet Bey filminin başrol oyuncusu Erkan Bektaş, ilk komedi başrolü ile ilgili konuştu.

6 Ekim’de sinemaseverlerle buluşmaya hazırlanan Hükümet Bey filminin başarılı oyuncusu Erkan Bektaş, filmin süreciyle ve sonrasında sette yaşadığı olayları anlattı.

Çekimler için Şanlıurfa Halfeti’ye giden Hükümet Bey ekibi, sıcak havaya rağmen titiz bir çalışma yaparak filmi tamamladı. Setle ilgili konuşsan başarılı oyuncu Erkan Bektaş, “Halfeti çok güzel bir yer. Doğunun saklı cenneti. Ben çok keyif aldım tek sorun çok çok sıcaktı. 45 derece üstü bir sıcaklık vardı” dedi.

 

Okulda komedi de çalıştık

Erkan Bektaş, “Hükümet Bey filminin senaryosu geldiğinde açıkçası şaşırdım. Çünkü ilk defa bir komedi başrol rolü teklifi geldi. Drama ağırlıklı projelerde oynadığım için sanki sadece dram oyuncusuymuş gibi bir portre çiziliyor. Oysaki öyle değil. Tiyatro oyuncuları, okul mezunları okullardaki çalışmalarda komedide de çalışıyor. Neyle kariyer yaptıysanız, nasıl roller oynadıysanız öyle biliniyor ve sizi de öyle talep ediyorlar. Güzel bir senaryoyu görünce kabul ettim” dedi.

 

Sette korktuk

Halfeti’de baraj yüzünden boşaltılan bir köyde çekimleri yapan ekip, ıssızlık ve karanlık bir araya gelince herkesi korkuttu. Erkan Bektaş ise bu durum hakkında “Bir ara kendimizi sorguladık biz komedi mi çekiyoruz korku filmi mi diye” diyerek espri yaptı.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı