Kerem Aygün Koleji’nde Anaokulu Eğitimi Nasıl?

Her çocuğun biricik ve özel olduğu anlayışıyla hareket eden Kerem Aygün Koleji Anaokulu, okul öncesi eğitimin öneminin bilincinde olup, öğrenci merkezli eğitim hizmetleri vermektedir. Çeşitli yaklaşımlarla zenginleştirilen ders içeriği, öğrencilerin gelişimini desteklemektedir. Okul öğrencilerinin mutlu ve isteyerek geldikleri, güvenli, anti-alerjik ve hijyenik eğitim-öğretim ortamları oluşturur. Yaparak-yaşayarak öğrenmeye dayalı eğitim sistemi ile okulu düşünmeye ve analiz etmeye teşvik edici ortamlar oluşturur.

Özel anaokullar ankara ve ankara özel ilkokullar arasında başarıyla anılan Kerem Aygün Koleji Anaokulu, okul öncesi eğitimde etkili programlarla öğrencilerin duygusal, bilişsel, psikomotor ve dil gelişim alanlarını desteklemektedir. Anaokulunda haftada 12 saat İngilizce öğretiyor ve her öğrencinin öğrenme özelliklerini dikkate alarak oyun ve etkinliklerle İngilizce dersleri veriyor. Okulda düzenlenen sanat, dil, müzik, okuma-yazma, oyun, bilim ve doğa etkinlikleri ile öğrenci gelişimi desteklenmekte, doğa, meslek grubu, renkli partiler ve belirli gün ve haftaları kutlama etkinlikleri ile öğrencilerin okula bağlılıkları artırılmaktadır.

Etkinliklerin dışında drama, halk oyunları, modern dans, müzik, görsel sanatlar, satranç gibi dersler ve beden eğitimi (havuz-oturma salonu) dersleri alanlarında uzman öğretmenler tarafından verilmektedir. Kerem Aygün Koleji Anaokulu, verdiği değerler eğitimi ile öğrencilerini değerleri konusunda bilinçlendirmeyi amaçlamaktadır.Birçok alanda öğrencilerin kendilerini geliştirmeleri, zihinlerini açmaları ve çalışmalarını sağlamaları için dersler de vermektedirler. Özellikle özel anaokullar ankara ve ankara özel ilkokullar arasında yer alan Kerem Aygün Koleji, en kaliteli özel okul öğrencilerine daha fazla seçenek sunmaktadır. Her öğrenci bu kurumun farkını böyle görüyor.www.keremaygunkoleji.com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı