Rock grubu Kolpa Kemer'de konser verdi

Yıl başı yapılması planlanan konser, şehitlerimiz nedeniyle iptal edilmişti.

Cumhuriyet Meydanı’nda Kemer Belediyesi tarafından düzenlenen konsere, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ve eşi Fikriye Topaloğlu, Kemer Belediye Başkan Vekili Mustafa Bilici, Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül, Kemer Belediyesi Meclis Üyesi Mustafa Tıraş, belediye birim müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Kemer Belediyesi’nin sosyal medya üzerinden yaptığı Ece Seçkin, Tuğba Yurt, Emir Can İğrek, Kolpa’nın yer aldığı ankette, Kemer halkı yüzde 49 ile Kolpa’yı tercih etmişti.

Türkiye’nin önde gelen rock gruplarından biri olan Kolpa, yaklaşık iki saat kaldığı sahnede sevilen şarkılarını seslendirdi.

Meydanı dolduran vatandaşlar Kolpa’nın seslendirdiği şarkılara zaman zaman eşlik etti. Soğuk havaya rağmen meydanı dolduranlar eğlenceli bir akşam yaşadı.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, istek üzerine sahneye çıkarak zeybek oynadı. Başkan Topaloğlu’nun zeybek oynaması vatandaşlardan büyük alkış topladı.

Kolpa grubu sahnede Başkan Topaloğlu’nun doğum gününü kutlayarak sürpriz yaptı.

Başkan Topaloğlu, konserde yaptığı konuşmasında, Kolpa konserinin yılbaşı günü yapılacağını ancak vatan için canlarını feda eden şehitler nedeniyle bugüne ertelendiğini söyledi.

Şehitlere Allah’tan rahmet, yaralı askerlere acil şifalar dileyen Başkan Topaloğlu, “Bugün burada olmayı Atatürk’e ve Cumhuriyet’e borçluyuz. Bize Cumhuriyet’i armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını rahmetle anıyorum. Ruhları şad olsun. Sevgili gençler, Atatürk’ün yolundan gitmeye devam edecek miyiz? Hava soğuk ama sıcak bir ortam var. Sizleri seviyoruz. Cumhuriyetle kalın, Atatürk’le kalın.” dedi.

Başkan Topaloğlu’nun meydanı dolduran gençlerle birlikte dans etmesi ve eğlenmesi ortaya renkli görüntülerin çıkmasına neden oldu.

Başkan Topaloğlu, konser sonrasında Kolpa’ya Kemer tablosu hediye etti.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı