Bizim Şahsi Meselemiz: Puma'dan Atakaş Hatayspor'a Büyük Destek

PUMA, spora adil katılımı engelleyen bütün bariyerlerin ortadan kalktığı, oyuna girmek isteyen herkesin bunu özgürce yapabildiği bir dünya yaratma vizyonunu, bugün Atakaş Hatayspor ile duyurduğu yeni iş birliğiyle bir kez daha ortaya koydu. 6 Şubat depreminin bölgede açtığı yaraları sporun iyileştirici gücüyle sarmayı hedefleyen PUMA, 2023/24 sezonunda Atakaş Hatayspor’un resmi forma sponsoru oldu. Anlaşmanın imza töreni, TFF Riva Tesisleri’nde, PUMA Middle East Genel Müdürü Taner Seyis, Atakaş Hatayspor Başkan Vekili Aydın Toksöz ve Atakaş Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel’in katılımlarıyla gerçekleşti.

6 Şubat Kahramanmaraş Depremi’nin ilk günlerinden beri bölgeye yapılan yardım çalışmalarına destek veren PUMA, Atakaş Hatayspor ile gerçekleştirdiği bu yeni iş birliğini normal bir forma sponsorluğundan çok daha fazlası olarak görüyor. Mustafa Kemal Atatürk’ün “Hatay benim şahsi meselemdir,” sözünden ilham alan marka, güçlü ve gururlu Hatay halkıyla gerçekleştirdiği bu özel dayanışmayı uzun yıllar boyunca sürdürmeyi hedefliyor.

PUMA’nın tasarladığı tamamı siyah renkli Özel Alternatif Forma’nın satışından elde edilecek bütün kar Atakaş Hatayspor’a aktarılacak!

Bu kapsamda PUMA, Atakaş Hatayspor için tasarladığı tamamı siyah renkli Özel Alternatif Forma’nın satışından elde edilecek karın tamamını, takımın tesis ve oyun alanlarının yeniden Hatay şehrinde inşa edilmesi sürecinde kullanılmak üzere yine Atakaş Hatayspor’a bağışlayacak. Bütünüyle siyah olarak tasarlanan bu çok özel forma, depremde kaybedilen bütün hayatlar için tüm Türkiye’nin duyduğu tarifsiz yas duygusunu temsil eden anlamlı bir saygı duruşu niteliği taşıyor. Siyah renkli Özel Alternatif Forma, Türkiye’nin dört bir yanındaki PUMA mağazaları ve aynı zamanda Puma Türkiye online sayfasında satışa sunuluyor.

PUMA’nın Atakaş Hatayspor için özel olarak tasarladığı diğer formalar da farklı tasarım hikâyelerine sahip. Kulübün klasik bordo ve beyaz renklerine sahip İç Saha Forması, taraftarın çok sevdiği çubuklu forma geleneğini başarıyla sürdürüyor. Dış Saha Forması ise, lacivert ve kırmızı renk kullanımıyla 2023/24 sezonunda Atakaş Hatayspor’a ev sahipliği yapacak olan Mersin şehrine ve halkına içten bir teşekkür ifadesi taşırken, formanın üzerindeki grafik desenler tüm Türkiye’nin 6 Şubat depremlerinde kaybettiklerimiz için döktüğü gözyaşlarını simgeliyor.

İç ve Dış Saha Formaları’nın ense kısmında, Hatayspor’un simgesi olan dağ ceylanı simgesi yer alıyor. Türkiye’de sadece Hatay’da yaşayan koruma altındaki “gazella gazella” türü dağ ceylanı, hırslı, atak ve ortama uyum sağlayan doğasıyla Hatayspor’un mücadeleci ruhunu yansıtıyor. Özel Alternatif Forma’nın ense kısmında yer alan Anka kuşu simgesi ise, Hatay halkının eskisinden daha güçlü bir şekilde yeniden doğup ayağa kalkma iradesini sembolize ediyor.

“Hatayspor, şehrin karakterini yansıtan bir takım olarak bu sezon adeta küllerinden doğarak ve daha da güçlenerek Süper Lig’e geri dönüyor”

PUMA Middle East Genel Müdürü Taner Seyis toplantıda yaptığı konuşmada iş birliğiyle ilgili şu yorumlarda bulundu: Hatayspor, şehrin karakterini yansıtan bir takım olarak bu sezon adeta küllerinden doğarak ve daha da güçlenerek Süper Lig’e geri dönüyor. Biz de bu güçlü ve gururlu dönüşünde Hatayspor’un yanında olmak, onun gücüne güç katmak istedik ve bu iş birliğine büyük bir arzuyla imza attık. Bu süreçte PUMA logosunun Hatayspor’un formasında yer alması bize büyük bir gurur verecek. PUMA Türkiye olarak Atakaş Hatayspor ile gerçekleştirdiğimiz bu yeni iş birliğini normal bir forma sponsorluğundan çok daha fazlası olarak görüyoruz. Mustafa Kemal Atatürk’ün “Hatay benim şahsi meselemdir” sözünden ilham alarak, güçlü ve pes etmeyen Hatay halkıyla gerçekleştirdiğimiz bu özel dayanışmanın, Hatay şehrinin etrafında birleştiği ve gururu olan Hatayspor’a destek olacağına inanıyoruz. Puma hiçbir şekilde bu projeden maddi bir çıkar elde etmiyor. Bunu özellikle söylemek isterim. Satılan tüm siyah formaların karı tamamen kulübe gidiyor olacak. PUMA olarak vizyonumuz; tüm bireylerin spor imkanlarına özgürce erişebildiği, katılım bariyerlerinin olmadığı bir dünya. Atakaş Hatayspor ile gerçekleştirdiğimiz bu iş birliği, dileriz Hatay halkı ve tüm sporseverler için bu yolda bir umut ışığı olur.”

Atakaş Hatayspor Başkan Vekili Aydın Toksöz: “Bugün bizim için çok özel bir gün. Az önce filmi seyrederken duygulandım ve depremi yaşadığımız ana gittim. Bugünleri görmek güzel, bugünleri görmek için burada olmak güzel. Atatürk’ümüzün bize emanet ettiği ve benim meselem dediği Hatay’ımıza buradan bir mesaj veriyoruz. Bu çok daha güzel. Ben öncelikle bu süreçte PUMA’ya teşekkür etmek istiyorum. Yarattıkları formaların her birinin bir hikayesi var. Hepsi özel bir şekilde tasarlandı. Bir yandan tekrar sahalara dönen fakat yaşama dönemeyen bir Hatayspor var. İlk maçımız cumartesi günü oynanacak. Şehrimiz ise ne zaman toparlanacak bilmiyoruz. Umarım bu da en kısa zamanda olacak. Kısaca tüm sponsorlarımız gibi özellikle PUMA ailesine çok teşekkür ediyoruz. Sizlerle beraber başladığımız bu yolculukta depremde hayatını kaybetmiş kardeşlerimizin ailelerine baş sağlığı diliyoruz ve bu süreçte yine Hatay’da oynamayı da diliyoruz.”

Atakaş Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel: “Yanılmıyorsam Nisan ayıydı. PUMA ile görüşme gerçekleştirdik. Görüşmeyi yapıyoruz ama neyi nasıl yaptığımı bilmiyordum. Bu görüşmeden sonra önüme daha rahat bakabilmemi ve hayal kurabilmemi sağladılar. Bu süreçte bizim ilk anlarda yanımızda olan sponsorumuz PUMA oldu. Ben hayatım boyunca bunu unutmayacağım. Hataylılar ve Hataysporlular da unutmayacak. Belki darmadağın bir takım vardı ama şu an güçlü bir takım var. PUMA’ya çok teşekkür ediyor ve sizlere söz veriyorum. PUMA amblemi altında Hatayspor forması ile sizin bu desteğiniz ile biz de çok güzel işler yapacağız. Çok teşekkür ederiz.”

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı