Call of Duty®: Mobile'ın 8. Sezonu “Hata 404" Oyuncuları Yenilemek ve Yeniden Başlatmak için Geliyor

Call of Duty®: Mobile’ın 8. Sezonu Hata 404, 6 Eylül’de Android ve iOS üzerinden indirilebilir olacak. Karanlık suikastçıların bir araya gelirken savaş hatların da çizildiği bu yeni sezon, yüksek teknolojili ve cesur temalı olacak. Yeni sezonla birlikte yeni Kurohana Metropolis haritası yanı sıra yeni silahlar, operatörler, temalı bir etkinlik ve daha fazlası da oyuncuları karşılayacak.

Yeni sezon, oyunculara Domino – Katil Koi, Satsumebachi – Ölümcül Arı gibi operatörler dahil olmak üzere yeni ücretsiz ve premium içeriklerle donatılmış 50 kademeli yeni savaş bileti ödülleri kazanma fırsatı da veriyor. Sims – Dövüş Sanatları veya Demir Rahip – Yüz Darbe yanı sıra Levyeli Argus Pompalı silahı, Ölümcül Misket Bombası, silah şablonları profil kartları, akseusarlar, Call of Duty® Puanları ve daha fazlası da sezon boyunca oyuncuların beğenisine sunulacak. 

6 Eylül’de Android ve iOS üzerinden indirilebilir olacak yeni sezonla birlikte oyuna gelecek yeni içerikler ve güncellemeler şu şekilde;

Yeni Çok Oyunculu Harita: Kurohana Metropolis – Yepyeni, özel olarak hazırlanmış Çok Oyunculu Harita Kurohana Metropolis, yüksek teknoloji temasına ve hızlı ve çılgın bir tempoya uygun dar köşelere sahip küçük bir haritadır.

 Yeni Silah ve Bomba – İlk olarak Call of Duty®: Black Ops 3®’te yer alan Argus, küçük bir nişangahtan ateş yayılımına sahip, aynı zamanda serbest nişan alırken de ölümcül isabetliliğe sahip bir av tüfeğidir. Ayrıca yeni bir öldürücü silah olan Misket Bombası da Sezon 8’e eklendi.

Ayrıca yeni sezonla birlikte oyunda çeşitli güncellemeler, iyileştirmeler, sezonluk görevler, çekilişler, temalı etkinlikler ve daha fazlası da oyuncuların beğenisine sunulacak.

Call of Duty: Mobile’ın yeni sezonu “Hata 404” hakkında ayrıntılı bilgi için resmî web sitesini ziyaret edebilirsiniz. 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı