Kasım Ayının Yıldızı HONOR 90!

Kasım Ayının Yıldızı HONOR 90!

 

İlk günden itibaren kullanıcılarının beğenisini toplayan HONOR 90, benzersiz kampanyasıyla birlikte kasım ayı boyunca teknoloji hayranlarıyla buluşuyor.

 

Mobil fotoğrafçılığa eşsiz bir boyut kazandıran HONOR 90, kasım ayı boyunca gerçekleşecek olan kampanyasıyla birlikte dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. 1 Kasım’ dan itibaren HepsiBurada’ ya özel sepette 2.000 TL indirim ve HONOR X5 kablosuz kulaklık hediyesiyle kullanıcılarına sunulan HONOR 90, kasım ayının en parlak yıldızı oluyor.

 

Her gülüş daha net!

Yepyeni üçlü kamera sistemi ile donatılan HONOR 90, 1/1,4 inç sensörlü 200 MP Ultra Net Ana Kamerası, 112° görüş alanına sahip 12 MP ultra geniş makro kamerası ve mesafeyi daha doğru bir şekilde ölçmesine yardımcı olan 2 MP Derinlik Kamerası ile kullanıcılarının en eşsiz  anlarına eşlik ediyor.

 

Yüz hatlarını, cilt tonlarını ve arka planı özneyle doğal bir şekilde harmanlayan HONOR 90, otantik bokeh efektiyle zahmetsizce olağanüstü portreler oluşturmasına yardımcı olan yeni Portre Modu ile her anınızı özel kılıyor.

 

Yapay zeka teknolojisi ile desteklenen HONOR 90, 50MP Ön Kamerasıyla ayrıntılarla dolu çarpıcı selfie’ler çekerek en güzel gülüşleri ortaya çıkarırken grup selfie’lerinde hiçbir ayrıntıyı kaçırmamanıza yardımcı oluyor.

 

Sınıfının en iyisi

6,7 inç Dört Tarafı Kavisli Ekran[i] ile donatılan HONOR 90, 2664×1200 yüksek çözünürlüğü, %100 DCI-P3 renk gamını ve 1,07 milyara kadar rengi destekleyen AMOLED ekranı ile birlikte elde edilen görsel içeriğe çarpıcı renkler ve canlı bir netlik sağlayarak içeriğe hayat veriyor.

120Hz’e kadar[ii] uyarlanabilir ekran yenileme hızı sayesinde kullanıcısını hızlı ve duyarlı bir deneyimle buluşturan HONOR 90, lüks mücevherlerde görülen Haute Couture ile birlikte zanaatkar işçiliğinden ilham alınarak 7.8[iii] mm inceliği ve 183g[iv] hafif gövdesiyle sınıf atlamayı başarıyor.

Tüm gün kullanımı desteklemek için büyük bir 5000mAh pil ile donatılan[v] HONOR 90, tek bir şarjla 19,5 saate kadar kesintisiz video akışı sağlayabiliyor. Pili azaldığında, kullanıcılar 66W HONOR Süper Şarj ile sadece 15 dakika içinde %45’e kadar şarj edebiliyor ve kesinti süresinin minimumda kalmasına olanak tanıyor.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı