PepsiCo®, Futbolda taraftara öncelik veren bir gelecek sunmak için EA Sports FC™ ile küresel ortaklık kurdu

PepsiCo®, EA SPORTS ile birden fazla yıl sürecek yeni bir küresel ortaklık oluşturduğunu açıkladı. Anlaşma kapsamında PepsiCo®’nun lider markalarından Pepsi, Gatorade ve Lay’s, merakla beklenen futbol oyunları sahibi EA SPORTS FC‘nin gururlu yeni ortakları oldu.

Futbol taraftarlığının geleceğini şekillendirmeye yönelik karşılıklı bir tutkudan doğan bu ortaklıkla PepsiCo, EA SPORTS FC’yi gururla destekliyor. Stratejik anlaşma her iki tarafa çağdaş futbol taraftarlarına eğlenceli anlar yaşatan oyun deneyimleri sunmak için iş birliği yapma olanağı veriyor. Anlaşma aynı zamanda PepsiCo’nun futbol, müzik ve oyunu bir araya getirerek taraftar deneyimleri ve etkinlikleri sunan kapsayıcı iş stratejisinin bir parçasını oluşturarak şirketin futbol eğlencesi alanında sahip olduğu zengin mirasını daha da geliştirmesini sağlayacak. 

PepsiCo’nun değer yaratan futbol yetenekleri listesinde bulunan Vini Jr (Brezilya ve Real Madrid) ve Leah Williamson (İngiltere ve Arsenal) gibi küresel elçiler, taraftarların özel deneyimlere ve oyun içi ödüllere erişimini sağlayacak çapraz oyun desteği, oyun içi entegrasyonlar ve paket promosyonları dâhil olmak üzere etkinliklerde yer alacak. Ortaklık, aynı zamanda futbola katılımı ve sporda cinsiyet eşitliğini teşvik ederek, mevcut PepsiCo girişimleri ekseninde daha fazla iş birliği yapılmasını mümkün kılan bir platform sağlayacak. 

PepsiCo Global Spor ve İş Ortaklıkları Başkanı Adam Warner; “EA SPORTS, futbol dünyasında ikonik bir markadır ve taraftar etkileşiminde devrim yaratmıştır. PepsiCo’nun futbol ve eğlence alanındaki geçmişi ve kapsamlı katılımıyla markalarımız, futbol fan kültürünün sınırlarını zorlamak için benzersiz bir konuma sahiptir. 

Bu ortaklık, dünya çapındaki futbol taraftarlarına ve topluluklara ulaşmamızı ve onlara güzel bir oyunla bağlarını artıran deneyimler sunmamızı sağlıyor” yorumunda bulundu.

EA Sports Marka Başkan Yardımcısı David Jackson ise “PepsiCo markaları yıllardır futbol taraftarları için unutulmaz anlar yaşatıyor ve biz de EA SPORTS FC ile çıktığımız bu olağanüstü yolculukta, bu zengin mirası kendi deneyimlerimizle birleştirmekten güç alıyoruz. Kaçırılmayacak ve Dünyanın Oyunu hayranlarını hiç kuşkusuz cezbedecek daha fazla deneyim yaratmak için PepsiCo ile ortaklık yapmaktan gurur duyuyoruz” diye ekledi.

 Spor ve eğlence alanında dikkat çeken isimler ve kuruluşlarla çalışma konusunda iyi bilinen bir performansa sahip olan PepsiCo futboldaki zengin tarihiyle, heyecan verici yeni EA SPORTS FC markası için ideal bir yiyecek ve içecek ortağı oluyor. 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı