Teknosa'dan Eskişehir'e bir mağaza daha

Türkiye teknoloji perakendeciliğinin ve e-ticaretin öncü markası Teknosa, Eskişehir’deki ikinci mağazasını Özdilek AVM’de açtı. Extra formatıyla açılan mağaza, en çok ihtiyaç duyulan teknoloji ürünlerini avantajlı fiyatlar ve katma değerli hizmetlerle tüketicilerle buluşturuyor.

Benzersiz müşteri deneyimi için tüm kanallarında yatırımlarını sürdüren Sabancı Holding iştiraklerinden Teknosa, Türkiye genelindeki mağazalarına bir yenisini daha ekledi. Teknosa, Eskişehir’deki ikinci mağazasını Özdilek AVM’de teknolojiseverlerin beğenisine sundu. Teknosa Genel Müdürü Sitare Sezgin ve İcra Kurulu Üyeleri’nin katılımıyla açılan mağaza, extra formatıyla hizmete başladı. Mağazada telekomdan bilgi teknolojilerine, tüketici elektroniğinden küçük ev aletlerine ve aksesuarlara binlerce ürün Teknosa kalitesi ve güvencesiyle teknolojiseverlerle buluşturuyor.

Türkiye’nin 64 ilinde 200’e yakın satış noktasında tüketicilerle buluşan Teknosa, müşterilerin teknolojiye dair tüm ihtiyaçlarını en iyi deneyimle karşılamak için yatırımlarına devam edecek.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı