Wild Rift Ramazan Ayını 'Ramazan'da Bı̇rlı̇kte' Temalı Oyun İçı̇ Etkı̇nlı̇ğı̇yle Kutluyor

Wild Rift, Ramazan coşkusunu oyun içi etkinliklerle bir adım ileri taşıyor. Oyuncular Ramazan ruhunu, 8 Mart – 10 Nisan tarihleri arasında etkin olacak, farklı ve eğlenceli oyun içi etkinliklerle yaşayacaklar.

Yıllar sonra Wild Rift oyuncularına, ‘Nerede o eski Ramazanlar’ dedirtecek bu eğlenceli etkinliklerden biri de bu döneme özel tasarlanan “Uyan Poro!” adlı mini oyun. Günlük giriş ödüllerinin de bir parçası olan bu etkinlik, bir Poro’nun arkadaşlarını sahur vaktinde uyandırmasını takiben yaşadığı heyecanı ve eğlenceli bir macerayı konu ediniyor.

Oyuncular, 8 Mart’tan 22 Mart’a kadar; Çifte Oyunculuk! Çifte Atış’ta şampiyonlar, yetenek bekleme sürelerinin tamamen yenilendiği, belirli zamanlama pencerelerine sahip yepyeni bir oyun modunun keyfini çıkarabilecekler. Yeteneklerinden çok saldırılarına güvenen şampiyonların atakları, normal saldırılarının etkilerini iki kat fazla uygulayarak, çift vuruş olarak sayılacak. Maçın hızlı akışını korumak için minyonların dayanıklılığı, tarafsız hedefler ve kuleler de dahil olmak üzere oyunun belirli yönleri de bu yeniliklere göre ayarlandı. Double Cast ise Rift’te oynamak için yepyeni ve aksiyon dolu bir savaş modu olarak öne çıkıyor.

Oyuncular, ayın ilerleyen günlerinde arkadaşlarıyla birlikte, Biblo ve Geri Çağırma efekti, simgeler, kenarlıklar ve ifadeler de dahil olmak üzere, Ramazan temasını da yansıtan özel ödüllere sahip olma şansı yakalayacak.  

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı