Joyce Teknoloji ve TOZZ Bike Avrupa Pazarında Hedef Büyüttü

Elektrikli araçlar sektöründe hizmet veren Joyce Teknoloji ve Londra merkezli tasarım şirketi TOZZ Bike, stratejik partnerlik anlaşmasına imza atarak Avrupa pazarında hedef büyüttü.

İki şirket, elektrikli araçların tasarımı, geliştirilmesi, üretimi ve dağıtımı konusunda işbirliği yapacak ve ilk ortak ürünleri olan Joyce’90 markasını taşıyan e-bike’ı Türkiye’de üretecek.

Joyce Teknoloji CEO’su Eren Efe Erkan, bu stratejik ortaklıkla uzak doğu pazarına alternatif olmayı ve global mobilite pazarına yeni ürünler ve seriler sunmayı amaçladıklarını söyledi.

CEO Erkan, ilk ürünleri olan ‘Joyce One’ın başarısının ardından, yeni işbirliğiyle üretim hatlarını genişletmeyi planladıklarını da ifade etti.

 

STRATEJİK İŞBİRLİĞİ

İşbirliği hakkında bilgi veren Erkan şöyle devam etti: “TOZZ e-bike ile yapılan stratejik işbirliği, Joyce Teknoloji’nin teknik kabiliyetlerini ve üretim altyapısını Avrupa pazarında güçlü bir alternatif haline getirecek. Joyce’90 e-bike, işbirliğinin ilk ürünü olarak duyuruldu. 90’ların tasarım trendlerini yansıtan bu motosiklet, Joyce Teknoloji’nin üretim ve teknoloji deneyimini TOZZ Bike’ın tasarım ve ürün geliştirme yetenekleriyle birleştiriyor. Joyce’90, çevik, sürdürülebilir ve kullanıcı dostu bir taşıt olarak öne çıkıyor. Joyce’90’ın tasarımında 90’ların trend öğeleri bulunuyor. Köşeli çizgilere sahip gövde tasarımı, yüksek kontrastlı renkler ve özel sticker desenleriyle dikkat çekiyor. Joyce’90, eğlenceli bir deneyim sunan özelliklere sahip; altına gizlenmiş Bluetooth hoparlörü ve pop-up farıyla öne çıkıyor”

PERFORMANSIYLA DİKKAT ÇEKİYOR

Joyce’90’ın performansıyla da dikkat çektiğini kaydeden Eren Efe Erkan, “Joyce’90, saatte 45 km/h maksimum hıza ulaşabiliyor ve Avrupa ülkelerinde regülasyon gereği 25 km/h hız ve 250W güç ile limitlenmesi planlanıyor. Ayrıca e-bike versiyonuyla bisiklet yollarında da kullanılabilecek. Joyce’90’un kullanıcılar için avantajları arasında yüksek kaliteli e-bike bileşenleri, uzun ömür, kolay bakım ve sınırsız özelleştirme seçenekleri bulunuyor. Standart menzili 45 km olan motosiklet, farklı pil paketi seçenekleri ile 90 km’ye kadar artırılabiliyor. Ocak 2024’te 50 adet konsept versiyonu ön siparişe açılacak olan Joyce’90, dünya genelindeki distribütörlerden ve online pazar yerlerinden satın alınabilecek. Fiyat ve ulaşılabilirlik bilgileri ise web sitesi ve sosyal medya kanallarında duyurulacak” diye konuştu.

JOYCE TEKNOLOJİ VE TOZZ BIKE HAKKINDA

Joyce Teknoloji, 2022 yılında kurulan bir Türk teknoloji şirketi olup, elektrikli araçlar, enerji sistemleri ve yapay zeka alanlarında faaliyet göstermektedir. Şirket, sürdürülebilir ve yenilikçi çözümler üreterek Türkiye’nin teknolojik bağımsızlığını artırmayı hedeflemektedir. Ayrıntılı bilgi için joyceteknoloji.com adresini ziyaret edebilirsiniz. 2021 yılında kurulan TOZZ Bike ise elektrikli araçlar tasarlamakta ve üretmektedir. Şirket, sade ve zamansız tasarım anlayışını benimseyerek sürdürülebilir mobilitenin yaygınlaştırılmasına katkıda bulunmayı amaçlamaktadır. Ayrıntılı bilgi için tozzbike.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı