Minycenter, minikleri renkli ve büyülü dünyasına davet ediyor

Annelerin güvenilir yol arkadaşı Minycenter, yeni sezon İlkbahar/Yaz 2024 Koleksiyonu ile minikleri bahar ve yaz aylarının gözdesi yapacak. 

Bebek, çocuk ve ebeveynlere yönelik tüm dünyanın sevilen çocuk markalarını kendi çatısı altında toplayan Minycenter, kaliteli, fonksiyonel ve şık tasarımlı ürünleri ile ebeveynlerin en büyük yardımcısı olmaya devam ediyor.

Yılın en neşeli ve sıcak ayları yaklaşırken miniklerinin şık ve trendy olmasını isteyen ebeveynler için birçok seçenek sunan Minycenter, renkli ve hareketli İlkbahar- Yaz Koleksiyonu ile dikkat çekiyor.

Carter’s, Oshkosh, Boboli gibi Türkiye’de sadece Minycenter distribütörlüğünde bulunan dünyanın gözde markaları ve Minycenter’ın İlkbahar- Yaz koleksiyonları tüm çocukların gardıroplarını renklendirecek.

Hem şık, hem eğlenceli hem de trendy ürünlerle rengarenk, cıvıl cıvıl bir yaz geçirecek minikler Minycenter ile bu yaza damgasını vuracak.

Zengin ürün çeşitliliği, uzman alışveriş danışmanları, 7/24 online alışveriş imkanlarıyla en güvenilir yol arkadaşı olarak her zaman annelerin yanında yer alan Minycenter ile hem minikleri hem de ebeveynleri sıcak bir yaz bekliyor.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı