Teedo, Gökhan Uğurlu ile Etkin Yöneticilik ve Liderlik Eğitimi ile Yöneticilere Değer Katıyor

Motivasyonu yüksek ve mutlu çalışanlar çalıştıkları kurumda daha uzun süre kalıyor, kurumlar da hem rekabet hem maliyet avantajı sağlıyor. Teedo, Samsung Türkiye Eski Başkan Yardımcısı Gökhan Uğurlu öncülüğünde sunduğu “Etkin Yöneticilik ve Liderlik” kursu ile kendini geliştirmek isteyen tüm yöneticilere ve liderlere başarılı bir yönetici olabilmek için gerekli olan püf noktalarını anlatıyor, yöneticilik mesleğini zevk alarak ve yönetilebilir bir stresle nasıl yapabileceklerini aktarıyor.

Günümüzde kurumların başarılarını sürdürülebilir kılmak için yönetim kadrolarını güçlendirmeleri ve yeni lider yeteneklerini geliştirmeye odaklanmaları büyük önem taşıyor. Rekabetin yüksek olduğu bugünün iş dünyasında kendi yeteneklerinin yanı sıra ekibini ve yetkinliklerini iyi tanıyan yöneticiler ve liderler hem kendi gelişimleri hem de kurumlarının ilerlemesi için vazgeçilmez bir unsur olarak karşımıza çıkıyor. 

Liderlik ve etkin yöneticilik bütünsel bir organizasyon anlayışını temsil ettiği için kurum içindeki her bir departmanın liderlik kapasitesi geliştikçe aynı oranda bireylerin de kurumların da ilerlemesi kaçınılmaz oluyor. 

İyi bir liderlik örneğinin sergilendiği kurumlarda genellikle çalışan memnuniyetini artırıyor ve işyerinde olumlu bir atmosfer oluşturuyor. Memnun çalışanlar ise işyerlerinde daha uzun çalışma eğilimi gösteriyor. Bunun yanı sıra açık iletişim ve destek çalışanlarda bağlılık duygusunu geliştiriyor. Çalışanlar genellikle kariyer gelişimi ve yükselme olanaklarına değer veriyorlar. İyi liderler, çalışanların kariyer hedeflerine ulaşmalarına yardımcı olabiliyor ve bu da işten ayrılma oranlarını azaltıyor. Adil maaşlandırma, terfi ve ödüllendirme uygulamaları da çalışanların motivasyonunu artırıyor. *Gallup 2023 raporuna göre çalışanlar ayrıca kişisel kariyerlerine katkıda bulunacak eğitimler aldığında da işyerlerinden ayrılma ihtimalleri azalıyor. Özellikle ekip yöneticileri ve liderleri ekiplerini geliştirecek yeni uygulamalardan düzenli olarak haberdar olabilecekleri eğitimlere katılmak istiyorlar. 

Gökhan Uğurlu ile Etkin Yöneticilik ve Liderlik Eğitimi

Beyaz yakalı profesyonellerin kişisel gelişimlerine ve kariyerlerini zenginleştirmeye odaklanan Teedo Online Eğitim Platformu, alanında uzman eğitimciler ile eğitimlerine hız kesmeden devam ediyor. 

Teedo’nun “Etkin Yöneticilik ve Liderlik Eğitimi” daha önce Samsung’da uzun süre yöneticilik yapmış deneyimli bir yönetici olan Samsung Türkiye Eski Başkan Yardımcısı Gökhan Uğurlu öncülüğünde 30 Ocak – 29 Şubat tarihleri arasında 5 hafta boyunca 10 ders olarak gerçekleşecek. Uğurlu’nun yöneticilik yaptığı 28 yıl boyunca edindiği deneyimlerin bir yansıması niteliğinde olacak bu eğitimde Gökhan Uğurlu katılımcılara yöneticilik yaparken karşılaştıkları zorluklar ve sorunlar ile ilgili örneklerden yola çıkarak onların hayatlarını kolaylaştıracak ve başarılarını arttıracak olan ipuçlarını ve çalışma yöntemlerini aktaracak.

Bu eğitim ile hedeflenen kazanımlar arasında çalışanları sınıflandırabilme ve profillerine göre nasıl etkin davranılabileceğini öğrenme, başarılı bir yönetici olabilmek için gerekli olan püf noktaları, iyi bir lider olabilmek için dikkat edilmesi gereken en önemli hususlar, zamanı stratejik olarak en doğru şekilde kullanma, yöneticilik mesleğini zevk alarak ve yönetilebilir bir stresle nasıl yapabileceğinizi öğrenme, kendinize bağlı yöneticinin profil analizini yaparak istediğiniz kararları nasıl daha rahat aldırabileceğini ve nasıl daha iyi bir algı oluşturabileceğini öğrenme, kendinizi daha etkili ve doğru ifade edebilmek için hem yazılı hem de yüz yüze iletişim konusunda önemli ipuçlarını öğrenme yetkinlikleri yer alıyor. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı