Ücretsiz Doğum Haritası Hesaplama Kişiye Özel Yıldız Haritası

Doğum haritası işaretlerinin astrologların yorumuna açık tarafları olmakla birlikte, gerçekte çoğunlukla belli anlamları ifade eder. Bu sebeple bire bir olmasa dahi farklı astrologların yorumlamaları hemen hemen aynıdır.

Güneş, Ay ve gezegenlerin konumları zamana göre değişse de, bir doğum haritası hesaplaması yapılan kişinin doğum anına özel uzayın bir resmi olduğu için sabittir ve değişmez.

İleri düzeyde astrolojik bilgiye sahip olmamanız halinde de kendinize ait son derece detaylı yıldız haritanızı çıkarabilirsiniz. Bunu yapabilmek için doğum anınıza ait gün, ay, yıl ve saat verilerini ve doğduğunuz yeri girmeniz yeterlidir. Doğum haritamı göster butonunu tıklamanız halinde derhal haritanızı çıkarmış olacaksınız.

İnternette bilinen pek çok ücretsiz doğum haritası uygulaması bulunduğunu görüyoruz. Bu siteleri incelediğimizde, bir çoğunun sadece işaret ve sembolleri gösterdiğini, ancak bu işaretlerin ne şekilde yorumlanacağını herkesin anlayacağı biçimde açıklamakta yetersiz olduğunu görüyoruz. Oysa ki astroloji alanında uzman olmayan kişiler detaylı ve kapsamlı doğum haritası analizlerine gereksinim duyarlar. Bu bilinçle bizler de astroasist.com olarak detaylı açıklamaları içeren bir harita sitesi olarak yayın yapıyoruz.

Doğum haritası oluşturulurken gerekli olan saat bilgilerinin doğruluğu büyük önem teşkil eder ki, bazen bir iki dakikalık yanlışlığın bile bütün hesaplamayı etkileyeceğini unutmamak gerekir. Doğum haritalarının sağlıklı bir şekilde çıkarılabilmesi ve anlamlarının ortaya konulabilmesi için, doğum tarih ve saatinin tam olarak bilinmesi gereklidir. astroasis.com sitemizde ücretsiz bir biçimde kullanımınıza sunduğumuz doğum haritası programı da, doğum tarihi ve saati şeklinde gireceğiniz bu veriler çerçevesinde kişiye özel doğum haritası sonucunu detaylarıyla beraber vermektedir.

Doğum (Natal) haritası bir insanın doğum anında bulunduğu coğrafi konuma göre astrolojik etkilerinin olduğu düşünülen gezegen ve yıldızların dağılımlarını görmemize yarayan bir haritadır.

Kısaca söylemek gerekirse ücretsiz natal (doğum) haritalar astroloji alanında donanımlı uzmanların bilgi ve deneyimlerinin teknoloji yardımıyla bilgisayar programlarına aktarılmış şeklidir.

Gök günlüğü denilen dökümanlar belli tarihlere göre astrolojik gök cisimlerinin bulunduğu burç ve dereceleri görmek için kullanılan tablolardan oluşur. Bu çizelgeleri inceleyerek, konumları görebilirsiniz görebilirsiniz fakat, gerek harita oluşturma ve gerekse işaretleri okuma ve anlamlandırma kısmında yeterli olamayabilirsiniz. Harita sembollerinin okunması ancak astroloji uzmanlarınca yapılabilecek oldukça zor bir iştir. Bu konuda uzman astrologlardan profesyonel destek alabilir ya da astroasist.com un ücretsiz doğum haritası hesaplama ve analiz programından faydalanabilirsiniz.

Doğum haritası hesabı yapmak uzmanlık gerekliliği olan, son derece karmaşık ve zor olan bir iştir. Bu sebeple bir kişinin herhangi birisine ait astrolojik haritasını çıkarması, gereken astrolojik donanımlara sahip olunmadığı sürece imkan dahilinde değildir. Sevindirici tarafı şu ki, günümüzde bu hesaplamaları kolaylıkla yapabilen bilgisayar yazılımları kodlanmıştır. Biz de uygulamamızı kişisel doğum haritanızı en kısa yoldan çıkarmanız için yayına aldık.

Erken dönemlerde üst düzey astroloji bilgisine sahip olanların ephemeristen faydalanarak binbir emekle çıkarmak zorunda kaldıkları doğum haritalarını, artık teknolojik destek yardımıyla herkes tarafından kolayca çıkarmak ve ayrıntılı yorumlarını görüntülemek mümkün hale geldi.

Yükselen Burç Analizi ile Neler Öğrenebilirsiniz?

Yeterli astrolojik bilgi vermeyen sitelerde yükselen burç hesaplama yöntemleri araştırırken bir birine benzeyen basit tablolarla karşılaşmışsınızdır. Yükselen burcun bulunması konusunda net bilgi veren gösterildiği gibi basit bir yükselen burç hesaplama tablosu yoktur oysa ki. Karşılaştığınız bir cetvelde, coğrafi konum bulunmuyor ve sadece Güneşin konumu ve 2 saat ara ile yükselen sıralaması yapılmışsa itibar etmeyin. Çünkü gerçek yükselen burç hesaplama işlemlerinde koordinat bilgisi, yerel saat dilimi ve otomatik olarak yaz saati uygulaması hesaba katılmalıdır.

Bildiğiniz üzere, gün ışığından daha fazla yararlanmak maksadıyla belirli zamanlara göre saatler ileri ya da geri alınır. Son birkaç yıldır bizim bölgemizde bu uygulama kullanılmıyor olsa da, ASC (Ascendant) burcu tespit edilecek kişinin doğduğu zamanda bu uygulamanın olup olmadığı bilinmeli ve tüm hesaplar buna göre yapılmalıdır.

Birinci evdeki burcun neyi ifade ettiği ve hangi özellikleri kattığı, hesaplamayla birlikte ele geçen bilgilerle birlikte verilmektedir. Yükselendeki burcun önemi dış burçtan (Güneş burcu) daha çoktur denilebilir. Çünkü yükselen burç hesaplandığında tüm doğum haritasının diğer ayrıntıları da çıkarılabilecektir. Astrolojik analizlerde öngörüler mutlak surette yükselen burçtan hareketle yapılır. Bu da 1. Evin (yükselen burcun) önem derecesini anlamamıza yarayan yeterli bir göstergedir aslında. Doğum saati ve yerinizi girip muhakkak hangi yükselen burç olduğunuzu tespit edin veya ettirin. Bu bilgi, kendinizi daha iyi anlamanızı, dışarıdan nasıl göründüğünüzü daha çabuk bir şekilde bilmenizi kolaylaştırır.

Yükselen burcun tespiti için gök günlüklerinden yararlanılır. Bu tablolar ileri derece astroloji bilmeyenler için anlamlandırılamayan karmaşık bilgilerden oluşur. Bu verilerden tam olarak faydalanmak için astrolojik sahada profesyonel anlamda bilgi ve deneyim sahibi olmak gerekir. Yükselenin bulunmasında en garantili yöntemlerin başında bir astroloji uzmanından profesyonel destek almak ve çeşitli astroloji yazılımları kullanmak gelir. Bizim uygulamamızı da bu niyetle güvenerek kullanabilir, yükselen burcunuzu net bir kesinlikle hesaplayabilirsiniz.

Sitemizin hesaplama sistemiyle, hiç bir astroloji bilgisine sahip olmanıza gerek kalmadan yükselen burcunuzu (1. Ev) tespit edebilirsiniz. Yapmanız gerekense son derece basit. Elbetteki doğduğunuz saati doğru şekilde bilmeniz şartı ile. Yazılımımızdaki yükselen burç bulma kısmına, doğduğunuz andaki saati doğduğunuz lokasyonu girin, ardından beliren hesaplamayı göster butonunu tıklamanız yeterli olacaktır.

ASC Ascendant doğum saatinizde bulunduğunuz lokasyona göre, doğu ufkunda yükselmekte olan burca verilmiş olan addır. 12 evden oluşan sisteme göre çizilmiş olan doğum (natal) haritanızdaki birinci evinizdir. Astrolojiyi çok bilmeyenler genellikle kendilerini Güneş (dış) burçlarına göre tarif etseler de, dışarıdan bakılınca başka insanlar tarafından farklı görünebilirler. Çünkü dışarıdan görünüş en fazla yükselen burcumuzla alakalıdır.

Güneş Burcu Nasıl Bulunur? Burcunuz Nasıl Hesaplanır?

Güneş, astrolojik sistemdeki en parlak güç olduğu gibi, bir haritada da en fazla önemli görülen güç olarak kabul görür. Bu astrolojik güç, esas kimliğinizle ve tüm hayatınız boyunca ne şekilde gelişim gösterdiğinizle ilişki içerisindedir. Kapasitenizi diğerleriyle hangi yöntemlerle etkileşime soktuğunuzu ortaya çıkarmakla birlikte sahip olduğunuz şeylerin, amaçladığınız şeylerin ve benlik duygunuzun temel yapısını oluşturur. Yaşlanma sürecine geçildiğinde, Güneş burcunuzla olan bağlantınız artış gösterir çünkü bu dönemde, aslında kim olduğunuzla ilgili kendinizi daha iyi anlayabilirsiniz. Burçlardaki Güneş doğal yapınızı ve yaşamın genel seyri boyunca stabil kalan içselleştirdiğiniz özellikleri ortaya koyar. Bu dünyaya bakan içsel yapınızdır. Aslında yaşam kaynağımız olan Güneş, sistemin merkezinde yer alır ve buna paralel şekilde Güneş’in konumlandığı burcunuz da benzeri olmayan kişisel karakter merkezinizi tanımlar. İçsel özelliklerinizi öğrenebilmek için websitemizdeki burç tespit etme uygulamasından yararlanabilirsiniz.

Astroloji ve Burçlar – Ay Burcu Hesaplama

Ay’ın bir anlamda koruyucu bir şekilde Güneş’in çevresinde turlaması gibi, Ay burcumuz da kendimizi korurken seçtiğimiz yöntemleri, kendimizi nasıl güvende ve rahat tuttuğumuzu belirtir.

Duygularımızla ilgili pekçok konuda tesirli olan Ay’ın natal haritadaki konumu astrolojiyle ilgilenenlerin titizlikle inceledikleri temel konular arasındadır. Doğum haritasında, Ay’ın bulunduğu burç, özellikle insanlara içgüdüsel manada nasıl tepki verdiğimizi gösterir.

Haritamızdaki Ay burcu bilinçaltımızı yönetmesi sebebiyle duygu dünyamızla alakalı birçok hadise Ay’ın konumlandığı burçla tam anlamıyla ilgilidir ki, zevkle yaptığımız işler ve alışkanlıklarımız da burçlardaki Ay’ımızın etkisiyle ortaya çıkan konulardır. Hislerimiz üzerindeki sert ve kararlı etkisiyle hayatımızın pekçok alanını tam anlamıyla etkisi altında bırakabilir fakat, en önemlisi insanlarla kurduğumuz ilişkileri etkilemesidir. Bir doğum haritasındaki Ay burcu özellikle sevgi alanındaki beklentilerimizi, beslenme şeklimizi ve ruhsal rahatlama şeklimizi de belirler.

Diğer burç hesaplamalarındaki gibi, Ay burcunun tespiti için de doğum anına ait bilgilerin tam olarak bilinmesi gereklidir. Bu kısmın doğruluğu son derece önem taşır, çünkü sadece birkaç dakikalık eksiklik tamamen farklı bir burca işaret edebilir, bu nedenle emin olmak için kesinlikle dikkatli davranılması gerekir. Kesin saat bilgilerine sahip olduğunuzda, sitemizdeki gibi güvenilir bir hesaplama sistemi sağlıklı sonucu almanızı sağlayacaktır.

Şahsınızın yahut doğum bilgilerini bildiğiniz birinin duygusal dünyasını keşfetmek için, internet sitemizdeki Ay burcu hesaplama yazılımından faydalanabilirsiniz. Şayet Ay burcunuzu öğrenme merakı içerisindeyseniz doğum tarihi ve doğum yerinizi formdaki bölümlere girmeniz gerekiyor. Akabinde hesapla butonuna tıklayın. İşte hepsi bu kadar. Şayet başka bir insana ait Ay burcu haritasına göz atmak isterseniz o kişinin doğum tarihini, Ay’ın şuanki pozisyonunu bilmek istiyorsanız mevcut tarihin bilgilerini formdaki ilgili kutucuklara yazmanız gerekiyor. Bu sayede o an için Ay’ın hangi burç konumunda olduğunu ve o konumda ne manalara geldiğini görebilirsiniz.

Ücretsiz Merkür Burcu Hesaplama Programı

Merkür konumu, öğrenme, bilgiyi toplama ve çevreyle paylaşma şeklimizi biçimlendirir. İlk tanıştığımız kişinin, esasen Güneş’inin konumlandığı burcuyla değil, Merkür burcu ile tanışıyoruz demektir. Merkür konumumuz düşünsel özelliklerimizi, nasıl yazdığınızı ve sosyal hayatta iletişim kurma kalitemizi söyler. Natal haritada bulunduğu yere göre anlam kazanan Merkür burcu, zeka anlamındaki donanımımızı ve bu zekayı nasıl ortaya koyduğumuzu gösterir. Burçlardaki Merkür’ümüz iletişim yöntemimiz üzerinde etkili olduğundan, ve düşüncelerimizi temsil ettiğinden dolayı, hayatımızın tüm alanlarında etkindir. Haritanızdaki Merkür’den ne tür etkiler aldığınızı anlamak için Merkür burcu sistemimizi aracılığıyla ilgili tespiti yapmanız gerekir.

Venüs Burcu Nedir? Nasıl Çıkarılır?

Venüs hareket ederken, bir günde ortalama olarak 1° ilerler. Bu, her burçta neredeyse bir ay kaldığı anlamına gelir. Buna ek olarak on sekiz ayda bir kez geri hareket eder ki, Venüs’ünüzün konumunu belirlemenin en kestirme yöntemi doğum haritasından yararlanmak ve doğum bilgilerinize göre hangi burçta olduğunu görmek için bir Venüs burcu hesaplama sistemi kullanmaktır. Doğum haritasındaki Venüs değerlerle ilgili olduğu için özellikle maddiyat ve parayla olan ilişkilerimiz üzerinde son derece etkindir. Ancak daha önemlisi, natal haritadaki Venüs sevme ve romantizm tarzımızı, nasıl merhamet gösterdiğimizi, aşkla aramızdaki mesafeyi bildirir. İstediğiniz kişiyle aranızdaki uyumluluğu anlamak için Güneş burcuna bakmak az çok bilgi verir ancak, Venüs burcu tam anlamıyla aşkı anlamanın en etkili metodudur.

Mars Burcu Nedir? Nasıl Hesaplanır ve Yorumlanır?

Mars yüksek hızda hareket eden gezegenlerden biridir ve hangi tarihler arasında gerilediğine göre iki – yedi ay süreyle burçları etkisi altına alır. Mars’ın tam bir turu yaklaşık 2 sene sürer. Bu süreyi tam olarak tespit edebilir, an itibarı ile neler yaşadığınıza ve hissettiklerinize göre kendinize notlar çıkarırsanız, iki yıl sonraki Mars devrinde ne şekilde hareket edeceğiniz ve gücünüzü hangi yolla yönlendireceğiniz hakkında ipuçları edinebilirsiniz. Mars burcunuzun ne anlama geldiğini öğrenmek, nasıl çalıştığınız ve motive olmak için neye gereksiniminiz olduğuyla ilgili fikir verici bir işlemdir. Bu veriler, enerji seviyenizi yükseltmenize ve yaşamınızı daha kolay hale getirmenize yardımcı olabilir. Mars konumunuzu kolayca tespit etmek için Mars burcu hesaplama uygulaması kullanılması gerekir.

Jüpiter Burcu Hakkında Tüm Merak Edilenler

Jüpiter’in haritadaki yerleşimi sizin hakkınızda normalde bilinenden daha fazla bilgi verir, algı kapasitenizi genişletme ve bilinç düzeyinizi yükseltme yollarını açığa çıkarır. Genişlemeyi sembolize eden Jüpiter genellikle bu özelliğinin beraberinde yüksek dozda ahlak ta verir. Jüpiter’in bulunduğu burcu gerçek manada anlamış olmanız, hayatınıza daha fazla şansı çekmenize imkan sağlar. Haritadaki Jüpiter’i tespit etmenin değişik yollarını kullanabilirsiniz. Bir astroloji uygulamasından yararlanarak tek tıklamayla Jüpiter’inizin konumunu zahmetsizce öğrenebilirsiniz, tabiki doğum tarihinizi ve yılınızı bilmeniz gerekiyor. Bununla birlikte online Jüpiter burcu tablosunu kullanarak tarihlerden de yola çıkabilirsiniz. Doğum anınıza ait Yıldız haritanız elinizdeyse Jüpiter’inizin konumlandığı burcu bu şekilde de tespit edebilirsiniz. Şayet ne anlama geldiğiyle beraber bu yerleşime detaylı şekilde göz atmak isterseniz Jüpiter burcu tespit etme uygulamamızdan faydalanabilirsiniz.

Ücretsiz Satürn Burcu Hesaplama Uygulaması

Satürn, devrini uzun sürede tamamlayan bir gezegen olup, burçlarda kabaca 30 ay süreyle konaklar ve ilk başladığı yere geri gelmesi 28 ila 29 yıl sürer. Astrolojide bu ana Satürn’ün Dönüşü adı verilir ve bu bir tür olgunluk sürecidir. Bu, benzer dönem insanlarının benzer yaşam dersleri öğrendiği anlamındadır. Sitemizde bulunan gibi Satürn burcu tespit etme yazılımı vasıtasıyla Satürn’ün bulunduğu lokasyonu bulabilirsiniz. Natal haritalarda, Satürn’ün yerleştiği burç, kendimizi ne şekilde sınırlandırdığımızı, korktuğumuz şeyleri ve sorumluluk duygumuzu gösterir. Satürn burcu, sorumluluklarımızla olan ilişkimizi açığa çıkarabilir ve bununla birlikte, normal olarak açıklayamadığımız ve hatta karakterimizin temel parçası olarak kabullendiğimiz özelliklere de işaret edebilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı