6. Kadın Emeği Festivali sona erdi

Çankaya Belediyesinin kadınlara gelir desteği amacıyla hayata geçirdiği Kadın Emeği Festivali bu yıl 6. kez Başkentlilerle buluştu. 7, 8, 9 Temmuz’da Ahlatlıbel Atatürk Parkı’nda düzenlenen Festival yağmurlu havaya rağmen konser, gösteri ve çocuklara yönelik etkinliklerle dolu geçti.

Çankaya Belediyesinin kadınlara gelir desteği amaçlı “Elimin Emeği Evimin Ekmeği” projesi kapsamında sürdürdüğü Kadın Emeği Festivali bu yıl 6. kez Başkentlilerle buluştu. 7, 8, 9 Temmuz’da Ahlatlıbel Atatürk Parkı’nda düzenlenen Festival’de yaklaşık 200 kadınını el emeği ürünleri vatandaşların beğenisine sunuldu. Konser, gösteri ve çocuklara yönelik etkinliklerle dolu dolu geçen festival kadınların ürettiklerini gelire dönüştürmesine imkan sundu.

Çankayalı kadınların ekonomisine destek için çok sayıda proje ve etkinliği hayata geçirdiklerini söyleyen Başkan Taşdelen, “Kadınları her alanda güçlendirmek, eşit imkân ve hizmetler sağlamak amacıyla farklı alanlarda öncü çalışmalar yürütüyoruz. Bu yıl 6’ıncısını düzenlediğimiz festival ile katılımcı kadınlara gelir desteği sağladık. Çünkü Çankaya Belediyesi kadınların ve çocukların belediyesidir” dedi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı