Borusan'dan “Çarpan Etkisi" yaratan podcast serisi

Borusan Grubu, kültürel dönüşüm yolculuğuna yön veren değerler ve kültürel prensiplerini ele aldığı bir podcast serisini hayata geçirdi. Farklı konukların yer aldığı Çarpan Etkisi isimli serinin moderatörlüğünü gazeteci ve yazar Nilay Örnek yapıyor.

 Borusan Grubu, değerlerini ve prensiplerini geleceğe uyumlamak amacıyla hayata geçirdiği BorusanX kültür dönüşümü projesinin bir parçası olan podcast serisini hayata geçirdi

Borusan için kurum kültürünün tanımı olan BorusanX ile Grubu cesaretle harekete geçirmeyle birlikte verimliliği, başarıları ve mutluluğu çarpan etkisiyle artırma hedefleniyor. BorusanX aynı zamanda açık iletişimi, ortak aklı ve iş birliğini çoğaltan, artıran bir çalışan deneyimi yaratıyor. Bu nedenle, BorusanX’i merkezine alan podcast serisine Çarpan Etkisi ismi verildi.

Çarpan Etkisi’nde Borusan Grubu’nun ideal kültür ve değerlerini yaşatmak, Grup dışında da etki alanlarını genişletmek ve şirket kültürünün yayılımını artırmak amacıyla yayına alınan podcast serisi konu başlıkları ve konukları dikkat çekiyor.

Podcast serisinin moderatörlüğünü gazeteci ve yazar Nilay Örnek yaparken serinin ilk konuğu klinik psikolog Beyhan Budak oldu. Sohbette açık sözlülük, diyalog ve yapıcı çatışma konularına değinildi. Serinin ikinci konuğu olan Türkiye Kadın Dernekleri Federasyonu Başkanı Canan Güllü ile de kapsayıcılık, fırsat eşitliği, adalet konuları ele alındı.

İlerleyen günlerde Mert Fırat, İzel Levi Coşkun, Gürer Aykal ve Şahika Ercümen, Çarpan Etkisi’nin konuğu olurken sürdürülebilirlik, ortak akıl, güçlendiren liderlik ve cesaretle harekete geçme başlıklarına değinilecek.

Yayınlar Borusan Holding Spotify hesabından Çarpan Etkisi çalma listesi üzerinden dinlenebiliyor.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı