Cennette Ölüm 100. Bölümüyle BBC First Ekranlarında

BBC First’ün uzun soluklu suç draması “Cennette Ölüm”, on üçüncü sezonunda bir kilometre taşına imza atıyor ve 100. bölümüyle BBC First ekranlarında izleyiciyle buluşuyor. 

Red Planet Pictures’ın yapımcılığını üstlendiği sevilen suç draması Cennette Ölüm (Death in Paradise), yepyeni sezonuyla ekranlara geri dönüyor. Bu sezonda da eğlence ve bir o kadar da zorluklarla dolu ada hayatı, çözülmesi gereken bir ton davayı da beraberinde getiriyor. Ayrıca, yapımın yeni sezonu büyük bir önem taşıyor. İzleyicilerin heyecanlı olaylara tanık olacağı sezon, serinin 100. bölümüyle başlıyor. Yapımın en uzun soluklu başrolü Dedektif Neville Parker’ı canlandıran Ralf Little, “Bu kilometre taşına ulaşmak benim için çok güzel bir duygu. Aslında bütün başarı yapımda emeği geçen ekibimiz ve tabii ki sevgili izleyiclerimizin bir arada çalışmasında yatıyor. Bu yapımda yer alma fırsatım olduğu için kendimi bir piyango kazanmış gibi hissediyorum” ifadeleriyle heyecanını ve bu kilometre taşının büyük önemini dile getiriyor. 

Dizinin en başından beri anne figürüyle izleyicilerin kalbinde yumuşak bir noktaya dokunan Catherine Bordey’i canlandıran Élizabeth Bourgine, 100. bölüme ulaşmış olmaktan oldukça gurur duyduğunu söylüyor. Dizinin başarısının sırrını ise “Benim için Cennette Ölüm çözmeniz gereken bir oyun gibi. Dizide cinayet var ama izleyiciyi ürkütecek şiddet ve kan dolu sahneler yok. Buradaki amaç cinayeti kimin nasıl yaptığını çözebilmek aslında. Bütün bunlar bir de çok huzurlu cennet gibi bir ortamda gerçekleşince izleyiciye keyifli bir seyir zevki sunuluyor” ifadeleriyle anlatıyor.  

 

100. Bölümle Başlayan Yepyeni Sezonda İzleyiciyi Neler Bekliyor?

Parıltılı deniz ve mavi gökyüzünün mükemmel birleşimi olan kurgusal Karayip Adası Saint Marie’de gizemli cinayetler, akıllara durgunluk veren bulmacalar ve izleyicileri koltuklarının ucunda bırakan olay örgüleri on üçüncü sezonda de devam ediyor. Cennette Ölüm’ün yeni serisi, Komiser Selwyn Patterson’ın elli yıllık polis hizmetini kutladığı sırada gizemli bir suikastçı tarafından vurularak hayatı için mücadele etmek zorunda kalmasıyla başlıyor. Ekip ve ada çaresizlik içinde kalırken, herkes Selwyn’in hayatı için endişe ediyor. Sezonun geri kalanında Marlon geleceğiyle yüzleşirken Naomi, Darlene ile çifte randevuya çıkıyor. Bu sırada Catherine eski bir arkadaşının şüpheli konumuna düşmesiyle kendini bir cinayet davasının içinde buluyor. Ölümcül ve gizemli cinayetlerle dolu Saint Marie’ye yeni ve geri dönen yüzlerle beraber Neville, şimdiye kadarki en büyük kararıyla yüzleşiyor.  

Bu sezonda ayrıca, 2011’deki ilk bölümden bu yana rolünü yeniden canlandıran ilk konuk olan The 100 yapımının sevilen oyuncusu Sean Maguire ve Akademi Ödülü sahibi Hayley Mills’in de aralarında bulunduğu bir dizi yetenekli konuk oyuncu yer alıyor.

Dünya çapında 230’dan fazla bölgeye lisanslanan, izleyicileri tarafından çok sevilen ve genellikle her bölgede kendi kanalında en iyi performans gösteren dizi olduğunu kanıtlayan “Cennette Ölüm” (Death in Paradise), 4 Mart Pazartesi günü saat 20.00’de BBC First kanalında izleyiyle buluşuyor.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı