Gençlik Korosu Karadeniz Esintisiyle Kulakların Pasını Sildi

İnegöl Belediyesi Türk Halk Müziği Gençlik Korosu, Ocak ayı kültür sanat etkinlikleri kapsamında düzenlenen Karadeniz Esintileri konseriyle sanatseverlerin karşısına çıktı. Gençler, performanslarıyla tam not alırken, kulakların da pasını sildiler.

Düzenlediği etkinliklerle şehrin kültür sanat hayatına yön veren İnegöl Belediyesi, Ocak ayı kültür sanat etkinlikleri kapsamında İnegöl Belediyesi Türk Halk Müziği Gençlik Korosunu sanatseverlerle buluşturdu. Geleceğin sanatçı adaylarından oluşan koro, Karadeniz Esintileri konserinde seslendirdikleri eserlerle kulakların pasını sildi.

KORO PERFORMANSIYLA TAM NOT ALDI

İnegöl’de kültür ve sanatın merkezi konumundaki Beşinci Mevsim Kültür Sanat Merkezinde Çarşamba akşamı 20.00’da başlayan konserde, Şef Rıdvan Sayın yönetimindeki koro Karadeniz türküleriyle seyirci karşısına çıktı. Solo ve koro eserlerle salonu dolduran vatandaşlara unutulmaz bir gece yaşatan Türk Halk Müziği Gençlik Korosu, performansıyla İnegöllülerden tam not aldı.

Konseri izleyenler arasında Belediye Başkan Yardımcısı Emin Dündar da vardı. İlçe halkının da yoğun ilgi gösterdiği konser sonunda sahneye çıkan Dündar, sergiledikleri performans için koroyu tebrik etti. Belediye Başkanı Alper Taban’ın selamlarını ileterek salonu dolduran vatandaşlara da teşekkür eden Dündar, keyifli bir akşam yaşadıklarını ifade etti. Daha sonra koro adına Şef Rıdvan Sayın’a gecenin anısına hediye takdimi yapıldı.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı