Flash Gordon DVD İncelemesi

Evet, Flash Gordon’u ciddiye alamadığım için bu incelemeyi bana gönderdiklerinde bunu riske atıyorlardı. Ming’in (Ming!) ne kadar kötü olduğu, Flash’ın (aaaargh!) evreni nasıl kurtarmak zorunda olduğu veya Mongo Krallıklarının (ha ha ha ha ha ha!) savaşta olduğu umrumda değil. Filmin tamamı, hemen hemen her düzeyde kesinlikle akıl almaz bir şekilde dönüyor ve yine de ekrana bir kitap fırlatmak istememenizi sağlıyor.

O kadar çok şey oluyor ki. Dale Arden (Melody Anderson) ile bir uçakta Flash (aaaargh! Sam J Jones) ile Vaguely Sensible Land’de başlıyoruz. Uçak bir türbülansa çarpıyor ve kimsenin umurunda değil çünkü bu sekansta hepimiz bu hikaye hiçbir yere gitmiyormuş gibi davranacağız, böylece içiniz rahat olacak ve sonra OH HAYIR! Arden pencereden dışarı baktı ve gökyüzü kırmızı tozla dolu! Ve sonra OH HAYIR! Pilotlar bir sürü kırmızı bulut ve MING’İN YÜZÜNÜ görüyor! Ve sonra uçak düşüyor ama Flash (aaaargh!) tabii ki pilotluk eğitimi alıyor, bu yüzden uçağı indirmeyi başarıyor ve sonra OH HAYIR! Onlara saldırmaya çalışan çılgın bir bilim adamının laboratuvarının ortasına indirdi ve sonra bir kavga çıktı ve sonra biri kırmızı düğmeye bastı ve bir baktıkları anda uzaya doğru yola çıktılar!

Vay. Her neyse, uzaya çıktıklarında çok geçmeden Mongo Gezegeninde olduklarını ve İmparator Ming’in (Max von Sydow) Dünyalıları sevmediğini keşfederler. Derhal Flash’ı (aaaargh!) öldürmeye ve Arden’i cariyelerinden biri olarak almaya çalışırken, çılgın bilim adamı Hans Zarkov’un (Chaim Topol) kölelerinden biri olması için beynini yıkar.

Bundan sonra olanlar açıkçası akademiktir. Pek çok insan ker-azy kostümleri içinde koşuşturuyor, bazı büyük kılıçlar ve “pew pew pew” diyen lazer silahları var, birkaç hoş olmayan 80’ler SFX anı gözler! Yuk! ve Blue Peter’daki şu Peter Duncan herif. Brian Blessed kanatlarla ortaya çıkıyor, Richard O’Brien trajik bir şekilde kısa görünüyor, büyük bir kavga var ve sonunda Ming korkunç bir şekilde ölüyor. Yoksa o mu?

Biraz gülmek için, Flash (aaaargh!) Tamamen kabul edilebilir. Görkemli bir şekilde renkli ve gerçekten oldukça yaratıcı ve Queen’in amansız müzikleri, başka hiçbir şey yapmasa da sizi kendine bağlayacak. Kuşkusuz her zaman doğru nedenlerle olmayan pek çok unutulmaz an var ve tema melodisi muhtemelen daha sonra birçok ay boyunca kafanıza yerleşecek. Sam J Jones/Timothy Dalton dövüş sahnesi harika ve size Gladiators’ın yapımcılarının Earthquake oyununu nereden aldıklarını gösterecek , ancak kırbaçlar olmadan ve derin uzayın dönen ölüm girdabına düşmeden (ve bunun neden olduğunu merak ediyorlar) o kadar başarılı olmadı mı?).

Bunu daha fazla araştırmak, çok sayıda olumsuzluğu ortaya çıkarmak olacaktır. Dale Arden, herhangi bir tehlike durumunda gördüğü ilk erkeğe yapışan her yerdeki kadınlara hakarettir. Muhtemelen Ming’in kadınları yakalamayı ve onlara defalarca tecavüz etmeyi sevmesini eğlenceli bulmamız gerekiyor. Oyunculuk, aslında, yani, boktan. Komşulardan daha fazla süreklilik hatası var. Ama hey, kimin umurunda, değil mi?

https://diziizle.blog/

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı