Hakan Sarıbekiroğlu Kimdir

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) siyasi hayatımızın en önemli partilerinden biridir. Kuruluşundan bugüne kadar birçok isim MHP’de görev aldı, partiye hizmet etti. İsimlerini MHP’nin tarihine yazdırdı. O isimlerden biri de 57 yaşındaki Hakan Sarıbekiroğlu. Gönül verdiği partisine ömrünü adadı. 40 yıldır partisine gururla hizmet ediyor.

Ticaretle uğraşan evli ve 2 çocuk babası olan, 57 yaşındaki Hakan Sarıbekiroğlu, MHP ile çocuk yaşta tanıştı. Ülkü Ocakları içerisinde yetişti. Gönlünü verdiği, hayatını adadığı ülküsü için her zaman en önde oldu. 40 yılını geride bıraktı. Şuanda Milliyetçi Hareket Partisi Maltepe İlçe Başkanlığında yönetici olarak görev yapıyor. Bunun yanı sıra mahalle başkanlığı görevini yürütüyor.

Partisi için canla başla çalışmaya devam eden Hakan Sarıbekiroğlu, Alpaslan Türkeş’in şu sözlerini şiar edindiğini söylüyor: “Türk Töresinin bir şartı da yüksek vazife duygusudur. Vazifeyi her ne pahasına olursa olsun yapmaktır. Diğer bir şart, toplum uğrunda her çeşit fedakârlığı yapmaktır. Millete hizmet yolunda şahsi menfaatlerden, şahsi zevklerden feragattir. Vazgeçmektir. Kişiler kendilerini millet için feda ederler. Türk Milleti'nin büyüklüğü böyle yükselecektir. Onu sizler yaşatacak, sizler yükselteceksiniz. Türk Töresinin en önemli bir gereği de sır saklamaktır. Sır saklamak…”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı