9 yaş İngilizce kursu

Sıradışı Tekniklerle Dil Eğitimi

Hayatta her şey değişmektedir. Eğitim adına da yeni teknik ve yöntemler üretilmektedir. 9 yaş İngilizce kursu, klasik gramer ve kelime ezberleme tekniği yerine daha yenilikçi, sıra dışı modern teknikleri kullanmaktadır. Konuşmaya odaklı olara verdiğimiz eğitimlerimizde zengin multimedya içerikler kullanmaktayız. Çocuklarımıza rahat öğrenme ortamı hazırladığımızdan dolayı etkin bir öğrenme süreci seyretmektedir. Zorlayıcı olmadan sevdirme tekniğiyle verdiğimiz eğitim ortamımızda rahat olan çocuklarımız daha kolay ve seri bir şekilde öğrenmektedir. İngilizce eğitimi bakımından kendini dünya çapında ispatlamış dokümanları tercih etmekteyiz. Kaliteli dokümanlarımızın yanında Deneyimli uzman kadromuz çocuklarımız için özel etkinlikler hazırlamaktadır. Resim kartları, DVD ve videolarla renklendirilen derslerimizde çocuklarımızın sıkılması ve İngilizceyi öğrenmemeleri mümkün değildir.

Tek Düzelikten Sıyrılmak

Günümüzde İngilizce dünya çapında kullanılan en değerli diller arasında yer almaktadır. Uluslar arası anlaşmalarda kullanılan dil olması ve dünyada çok sayıda ülkede ana dil olarak kullanılması İngilizceyi değerli kılmaktadır. Bundan dolayı ülkemizde İngilizce eğitimine önem verilmektedir. Anaokullarından başlayan dil eğitimi üniversite ve sonrasına kadar devam etmektedir. 50 yaşına bile gelse insanlar İngilizce öğrenmeye ihtiyaç hissedebilir. Talebin fazla olmasından dolayı çevremizde çok sayıda İngilizce kursu açılmıştır. 9 yaş İngilizce kursu ve diğer seviyelerde eğitim almak isteyenler doğru tercih yapmaya özen göstermelidir. Dil eğitimi veren kursun tek düzelikten sıyrılmış olması, özel ve modern teknikler kullanması kaliteli eğitim vermesi adına önemlidir. Kursumuz kullandığı tekniklerle verdiği eğitimde farklılığını ispatlamıştır.

Hareketli ve Renkli Etkinlikler

Çocuklar hareketli ve neşelidir. Eğitim kriterlerine göre bir öğrenci en fazla 20 dakika odaklanarak öğretmenin anlattıklarını dinleyebilir. 20 dakikadan sonra çocuğa dersi dinletmek öğretmenin maharetiyle alakalıdır. 9 yaş İngilizce kursu eğitimlerimizde çocukların yaşları gereği hareketli yapılarını dikkate almaktayız. Kursumuzda;

  • 10 ile 12 kişilik geniş ve ferah sınıflarda eğitim verilmektedir.
  • Drama ve aktivitelerle konular pratiğe dökülür.
  • Hafta sonu 3 saat İngilizce 1 saat tercihe göre Almanca veya Rusça dersleri verilir.
  • Eğitimimiz 6 seviyeden oluşur.
  • Her seviyedeki en az bir dersimiz kurum dışında kafe, alışveriş merkezi gibi sosyal ortamlarda yapılır.
  • Hafta içi çocuklarımızın dilden ayrı kalmaması için öğretmenlerimiz sosyal medya ve diğer mesaj imkanlarını kullanarak öğrencileriyle iletişim kurar.  

https://www.bilisselakademi.com/

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı